Yeni yıla erken merhaba

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu, önceki akşam “yeni yıla merhaba” partisi düzenledi.

Haberin Devamı

Tarabya’daki bir villada gerçekleşen erken kutlama, ünlü isimleri bir araya getirdi. Beren Saat-Kenan Doğulu, Atilla Saral, Hatice Aslan, İlker İnanoğlu, Burcu Kıratlı, Saba Tümer, Murat Başoğlu, Neslişah Alkoçlar, Mehmet Mutlu ve Nurettin Hasman’ın da aralarında olduğu davetliler, partide saat 03.00’e kadar vur patlasın çal oynasın eğlendi.

Sess 2 yaşında

Türkçe müzik eşliğinde eğlencenin en popüler adreslerinden Nişantaşı’ndaki Sess Bar, önceki akşam ikinci yaşını kutladı. Nedim Binler’in ev sahipliği yaptığı kutlamaya iş, sanat, moda ve spor dünyasından ünlüler akın etti. DJ Can Parlak’ın performans sergilediği ve plak şeklinde bir pastanın kesildiği gecede eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Efsane geri döndü

Porsche, efsane modeli 911’in 50’nci yılı şerefine üretilen 911 Turbo S’i İstinye Park’taki Armani Cafe’de tanıttı. Davet, Mehmet Ersoy, Çağla Kubat ve Emre Belözoğlu gibi otomobil tutkunu ünlü isimleri buluşturdu. Porsche 911 Turbo S’in direksiyonuna geçip araç hakkında bilgi alan konuklar, DJ Mert Levent’in müzik performansıyla da keyifli dakikalar
geçirdi.

Haberin Devamı

İngiliz yaşam tarzı

Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı’nın İngiliz Ticaret Odası işbirliğiyle organize ettiği British Winter Wonderland yaşam tarzı ürünleri fuarı, önceki gün İstanbul İngiliz Başkonsolosluğu’nda başladı. Üç günlük fuarın açılışını İngiliz Ticaret Odası Başkanı Chris Gaunt yaptı. Açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Hem kutlama hem tanıtım

Organizasyon firması B&C Atelier’in sahipleri Bettina Machler ve Candan Kıramer, Nişantaşı’ndaki mağazalarında erken yılbaşı kutlaması yaptı. Ortaklar, kutlamada dekorasyon ürünleri ve masa düzeni tasarımlarını da sergiledi.

Eğlenceye “Ketchup”

D.ream şirketinin yeni mekânı Ketchup, Ankara Next Level AVM’nin içinde hizmete girdi. Mekânda bu gece Atiye ve DJ Funky C müzik yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları