Yeni yabancı Krasic'i gönderecek

Güncelleme Tarihi:

Yeni yabancı Krasici gönderecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 02:32

Bu hafta içinde Cardozo’yu da açıklaması beklenen Fenerbahçe, kadrosundaki bir yabancı ile yollarını ayıramazsa, bu transfer TFF nezdinde resmiyete dökülemeyecek.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’de Kadlec transferi dengeleri değiştirdi. Çek sol bekin alınmasıyla yabancı futbolcu sayısı 10’a çıkarken, yeni bir transfer yapılabilmesi için eldeki lejyonerlerden birinin gönderilmesi gerekiyor. Sarı lacivertlilerde takımdan ayrılması en muhtemel isim olarak ise Milos Krasic görülüyor. Ancak F.Bahçe’den yıllık 2.3 milyon Euro alan Sırp futbolcu gitme konusunda çok istekli değil. Buna karşılık Sevilla’nın teklifini kendisi de doğrulayan Krasic için İspanyolların istekli oluşu sarı lacivertlileri de umutlandırıyor.

GİTMEZSE ALTERNATİFİ YOBO

GEÇTİĞİMİZ sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan Joseph Yobo da gönderilmeye yakın isimlerden biri. Nijeryalı futbolcunun mevkiinde oynayabilecek olan Bruno Alves ve hem sol bek hem de stoperde görev yapabilen Kadlec’in transferinden sonra, milli stoperler Egemen ve Bekir de düşünüldüğünde Yobo da ayrılmaya çok yakın görünüyor. Hatta deneyimli savunmacı için Beşiktaş’ın bir teklifi olduğu belirtiliyor. Ancak siyah beyazlılardaki seçim nedeniyle bu transfer düşüncesi şu an için rafa kalkmış durumda.

Haberin Devamı

CRISTIAN AYRILMAK İSTEMİYOR

KRASIC ve Yobo’dan sonra kontenjana kurban gidebilecek üçüncü futbolcu Cristian Baroni. Özellikle orta alanda çok fazla oyuncusu olan sarı lacivertliler, Brezilyalı’yı feda edebilir. Ancak Cristian da Fenerbahçe’de mutlu olduğunu söyleyip Türkiye’den ayrılmak istemediği için gitmesi pek muhtemel görünmüyor. Bu hafta içinde Paraguaylı golcü Cardozo’yu da açıklaması beklenen sarı lacivertlilerde 1 yabancı gönderilmezse, bu transfer TFF nezdinde resmiyete dökülemeyecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!