Yeni Messiler Türkiye’den çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Yeni Messiler Türkiye’den çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2013 01:03

FIFA U20 Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez, “Gözler, ev sahibi olan Türkiye’ye çevrildi. Yeni Messi, Maradona ve Iniestalar buradan çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin ev sahipliğini yapacağı 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası heyecanına kısa bir süre kaldı. 21 Haziran’da başlama vuruşu yapılacak turnuva öncesi karşılaşmaların oynanacağı statları gezen FIFA yetkilileri, Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda son kontrollerini yaptı.
FIFA U20 Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez, maçların başlamasına az bir süre kala son kontrolleri yaptıklarını kaydetti.

MAÇLAR NEFESLERİ KESECEK

Türkiye’de yeni yıldızların çıkacağını kaydeden Alvarez, “Yeni Maradona, yeni Messi, yeni Iniestalar bu turnuvada parlayacak. Bu yıldızları göreceğimiz için çok mutluyuz” dedi. Dünya Kupası’nda maçlar İstanbul, Kayseri, Trabzon, Rize, G.Antep, Antalya ve Bursa’da oynanacak.

İŞTE KADROMUZ

Cumali (Ç.Rize), Hakan, Salih Uçan (F.Bahçe), Muhammed, Sadık (G.Saray), Taşkın (G.Antep), Artun, Ahmet, İlkay (G.Birliği), Onurcan Piri (Giresun), Halil Akbunar (Göztepe), İbrahim Yılmaz, Enver  Şahin (İst.BŞB), Ethem  Pülgir (Kartal), Okay Yokuşlu (Kayseri), Sinan Bakış (B.Leverkusen), Alpaslan Öztürk (Beerschot), Aykut Özer (E.Frankfurt), Kerim Frei Koyunlu (Fulham), Fatih Nurullah Turan (F.Sittart), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!