Yeni Malatyaspor U21 Takımı, Altınordu Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Yeni Malatyaspor U21 Takımı, Altınordu Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 17:43

YENİ MALATYASPOR U 21 TAKIMI HAFTA SONU SAHASINDA OYNAYACAĞI ALTINORDU MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR.

Altınordu’nun başarılı gençlerini pazar günü saat 13.00’da Battalgazi İlçe Stadı’nda ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.
Cezalı ve sakat 3 önemli oyuncusundan bu maçta yararlanamayacak sarı-kırmızılılarda teknik sorumlu Murat Uçkun, çalışmayı ikiye bölerek savunma hattı ve hücum hattıyla ayrı çalıştı. Yeni Malatyaspor Alt Yapı Koordinatörü Levent Doğandemir, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğandemir, “Son iki haftadır kazanan ve moral bulan bir ekibimiz var. Tabii kazandıkça gençlerimizin özgüvenleri yerine geliyor. Bu hafta önemli bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımızı sorunsuz bir şekilde sürdürüyoruz. Takımda sarı kart cezalısı 3 önemli oyuncumuz bu maçta forma giyemeyecek. Umut Hakan Şişli ve Ferhat’tan yararlanamayacağız. Tabii bunların arkasına sığınmadan nihayetinde sahaya 11 kişi çıkacağız ve en iyi mücadeleyi göstereceğiz. Geride kalan 12 haftada ilk kez yer aldığımız bu ligde çocuklar inanılmaz bir özveriyle mücadele ediyor. Pazar günü tüm taraftarımızı Battalgazi’ye bekliyoruz. Amacımız rakibe ilk yenilgisini tattırmak ve Malatya ya yakışan bir oyunla sahadan ayrılmak" ifadelerini kullandı.
U21 kadrosunda bulunan 6 oyuncunun A takımla idmanlara çıktığını hatırlatan Doğandemir, “Geçen yıldan beri Burak, Ferhat ve Abdulsamet zaten A takımla çalışıyordu. Bu yıl da İrfan Hoca ile birlikte Furkan Pekşen, Ali Çalışkan ve Ahmet A takımla çıkıyor. Gençlerimize sahip çıktıkları için Ali Ravcı ve İrfan Buz hocamıza teşekkür ediyoruz. İnşallah diğer oyuncularımız da en kısa zamanda o seviyeye gelir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!