Yeni dönemin ilk konuğu İsmail Saymaz

Güncelleme Tarihi:

Yeni dönemin ilk konuğu İsmail Saymaz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 11:47

Yeni dönemin ilk konuğu İsmail Saymaz

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin siyasetten aşka, sinemadan müziğe, gündelik yaşamın tüm ayrıntılarının konuşulduğu Popüler Kültür Konuşmaları'nda 2'nci dönem, gazeteci İsmail Saymaz'ın katılımıyla başlayacak.

Muratpaşa Belediyesi'nin her biri kendi alanında usta yazar, şair, akademisyen, gazeteci ve düşün insanıyla 'yaşamı' ve 'yaşadığımız dünyayı' konuştuğu söyleşiler dizisinde 2'nci dönem başlıyor.

Siyasetten gündelik yaşamın küçük ayrıntılarına, kadınlardan erkeklere, aşktan ve nefrete kısaca hayatı anlama ve anlamlandırma çabasına katkı yapılmasını hedefleyen Popüler Kültür Konuşmaları'nda yeni dönemin ilk konuğu gazeteci İsmail Saymaz olacak.

29 Eylül Cuma saat 18.00'de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilecek ve moderatörlüğünü sosyolog - akademisyen Serdar Taşçı'nın yapacağı söyleşinin gündemi 'demokrasi', 'emek' ve 'medya' olarak belirlendi.

Muratpaşa Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Popüler Kültür Konuşmaları, geçen yıl 18 Ekim'de 'Her şeyden biraz' başlığıyla şair Küçük İskender, yazar - televizyoncu Yekta Kopan'nın katıldığı ilk söyleyişle başladı. Yıl içinde Popüler Kültür Konuşmaları'na Latife Tekin, Ahmed Balad Çoşkun, Kürşat Başar, Yalçın Bayer, Ali Kayalar konuşmacı olarak katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!