Yeni bir aşk

Twigy terliklerinin sahibi Sinan Öncel’in adı bir zamanlar Canan Bozkurt’la anılıyordu.

Bu söylentilerin unutulmasından sonra, zaten göz önünde olmayı sevmeyen Sinan Bey’in özel hayatına dair hiçbir haber, hiçbir dedikodu duyulmaz oldu. Neyse ki suskunluk sonunda bozuldu. Öncel’in, gönlünü manken Neslihan Yavuzcan’a kaptırdığı bugünlerde herkesin dilinde. İkili önceki akşam da Harbiye’deki Banlieu’deydi... Baş başa yemek yiyen çiftin birbirlerine bakışlarına şahit olanlar, bu büyük aşkı anında çözdü.

Destan İstanbul’da annesi Phuket’te

Selma Türkeş’in Halil Bezmen’le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Destan, uzun zamandır Londra’da yaşıyor ama özel günlerde soluğu Türkiye’de alıyor. Bu yılbaşında da durum değişmedi ve Destan Bezmen 2006’yı İstanbul’da karşıladı. Sevgilisi Melis’le birlikte Blackk adlı mekana giden Destan Bezmen, annesi Selma Türkeş’le ise onun Phuket Adası’nda olmasından dolayı görüşemedi.

İtalya tutkunları

M
üge-Ercan Canmutlu çifti, yeni yılı İtalya-Milano’da karşıladı. Onlara bu seyahatlerinde Müge Hanım’ın annesi modacı Ayla Dümer de eşlik etti. Canmutlu çiftinin aile dostları İsmail-Nadya Koçak çifti de yeni yıl tatili için Milano’yu seçen isimler arasındaydı... Tatil süresince erkekler tarihi mekanları gezerken, kadınlar da alışverişin tadını çıkardı.

Yeni yıla İstanbul’da girdiler

İsviçre’de okuyan Mina ve Merve Hasman kardeşler, yeni yıla İstanbul’da girdiler. Nurettin Hasman’ın Güliz Onursal’la evliliğinden olan ikizleri, 2006’yı Blackk adlı mekanda karşıladılar. Yanlarında anneleri Güliz Onursal yoktu ama babaları Nurettin Hasman ve sevgilisi Eda Taşpınar onları yalnız bırakmamıştı. 21 yaşındaki ikiz kardeşlerin, 27 yaşındaki Taşpınar’la çok iyi anlaştıkları da o gece bir kez daha gözler önüne serildi.

Takılarını vakıf yararına satıyor

Semra Özal, kendi tasarımı olan takıları Conrad Otel’de düzenlediği bir sergiyle Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı yararına satışa sundu. Özal, "Ben daha önce takı yapıyor ve eşe dosta hediye ediyordum. 7-8 ay önce oğlum Efe Özal bunu değerlendirmemi söyledi. Ben de hastalığım nedeniyle evde vakit geçirdiğim dönemde, bu takıları vakıf yararına satma amaçlı yapmaya başladım. Atölyem yok, televizyon karşında otururken yapıyorum. Kazaklara falan süs de işliyordum. Rahmetli eşim yaptığım işleri çok beğenirdi" dedi.

Sevgili yolu gözleyecek

Ayyıldız Mayoları’nın sahibi Levent Çebi’nin ikiz çocukları Emirhan ve Emircan, önümüzdeki ay öğrenimlerine devam etmek için Amerika-Boston’a gidecekler. Bu durum babaları kadar Emirhan’ın kız arkadaşı Neslişah Alkoçlar’ı da üzüyor. Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin büyük kızı Neslişah, yaz aylarından beri birlikte olduğu sevgilisini Amerika’ya yolcu edecek olmaktan dolayı şu sıralar bir hayli üzgün...

Bebeklerini bırakamadılar

Arnavutköy’deki Fishmekan adlı balıkçının ortağı Halil Özkaykı, ikinci evliliğini Kuşadası’nın saygın isimlerinden Mine Hanım’la yapmıştı. Çift, mutluluklarını altı ay önce dünyaya gelen ve Deniz adını verdikleri bebekleriyle perçinledi. Özkaykı çifti çocuklarını evde bırakıp dışarı çıkmak istemediği için, bu yılbaşını evlerinde kutlamayı tercih etti.

Julien New York’ta

T
üm dünyada ve Türkiye’de satış rekorları kıran "Ferrari’sini Satan Bilge"nin unutulmaz kahramanı Julien Mantle, Koza Kelebeği Bilmez adını taşıyan ikinci kitapla yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Çok başarılı ve zengin bir avukatken, sahip olduğu her şeyi ardında bırakıp Hindistan’a giden Julien, yaşadığı aydınlanmayı ilk kitapta meslektaşı John’la paylaşmıştı. Bu defa ise yine New York’a dönüyor ve büyük bir bunalımın eşiğindeki Dan’e öğretileriyle yol gösteriyor.

Kış aylarının değişmez adresi

High class eğlence mekanlarını, şık restoranları ve en lüks markaları aynı çatı altında buluşturan S Mall Yaşam Merkezi, alışveriş ve eğlence tutkunlarının gözdesi durumunda... Kapalı alışveriş ve yaşam komplekslerinin daha çok tercih edildiği kış aylarında, birbirinden değerli markaları, şık mekanları, kafe ve sinema alternatifleriyle S Mall, lüks yaşam kültürünün yine tek adresi olacak gibi görünüyor.

Nermin Bezmen, "Sır" adlı yeni kitabının tanıtımını önceki akşam yaptı. Akmerkez’deki Remzi Kitabevi’nde düzenlenen tanıtım kokteyline Zerrin Arbaş, Oya Başar, Erkan Özerman gibi birçok tanınmış sima katıldı. Eşi Pamir Bezmen, oğlu Cazım ile onun sevgilisi Elif Kramer de Nermin Hanım’ı bu özel gününde yalnız bırakmamıştı. Dostları için yeni kitabını imzalayan Bezmen, 2006’nın kendisine uğurlu geleceğine inandığını ifade etti.
Yazarın Tüm Yazıları