Yeni Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Yeni Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 1997 00:00

Korkut GÖZE
Haberin Devamı

Oyunun ilk 10 dakikasından sonra Beşiktaş egemenliğini sahanın her bölgesinde hissettirdi. Bir hafta önce Samsun'da eleştirilen ve karalanan Beşiktaş dün gece kişilikli ve farklı görüntüler veriyordu. Öncelikle, psikolojik açıdan maça hazırdı Beşiktaş. Her bir futbolcu oyuna katılıyor, topsuz alanları değerlendiriyor ve özellikle bireysel davranışlardan kaçıyordu.

Amokachi'nin oynama isteği diğer haftalardan farklıydı. Atılan her topu ısrarla kovalarken, Trabzon savunmasında Oktay'a boş alanlar hazırlıyordu. Uzun toplarla oyunun yönünü değiştiren ve hatasız bir pas yüzdesi yakalayan Şifo Beşiktaş'ı çabuk oynamaya zorluyor, tempoyu hızlandırıyordu.

Tayfur ve Yankov oyunun her iki yönüne katılarak, Beşiktaş'a topun bulunduğu bölgede çok adamla mücadele fırsatı yaratıyordu.

Rahim sezonun en pozitif futbolunu sergiliyor, Recep ve Alpay'la birlikte sağlıklı bir savunma bloğu oluşturuyordu. Geçtiğimiz haftaların bitkin, yorgun çocuğu Serdar bile böyle bir Beşiktaş'a yakışan bir portre çiziyordu. En önemlisi, Toshack da bu farklı gecede teknik adam olarak hatasız bir doksan dakika yaşıyor ve ikinci yarıda bir ara sterese giren Beşiktaş'ta Letchkov'u alarak oyuna tekrar ağırlığını koyuyordu.

Beşiktaş dünkü geceyi diğer haftalara da taşır ve yakaladığı performansta bir sapma göstermezse, bu yeni çehresiyle onu zevkle izleyebilirsiniz...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!