Yazıklar olsun

G.SARAY gergin başladı. Daha rahat futbol oynaması gerekirdi.

Haberin Devamı

Orta alanda topu daha iyi kullanan futbolcuları vardı ama ilk 10 dakika hariç sahayı ve oyunu Beşiktaş’a bıraktılar. Ama Beşiktaş da rakibine bir türlü net baskı kuramadı. Sebebi; Querasma’nın oynadığı sürece takımını 10 kişi bırakmasıdır. Böyle futbolcular, bu tip maçlarda oynamayacaklar da ne zaman oynayacaklar? G.Saray bu maçı kazandıysa, sahada Beşiktaş’a göre daha iyi yardımlaştıkları için. Sahadaki futbolcular, tribündeki seyirciden daha sakindiler. Galatasaray’ın attığı ilk gol net ofsayt. Bu pozisyonda Hüseyin Göçek bir şey yapamaz. Yardımcıya uyması çok doğal.

Orta oyunu oynanıyor

Bu yazıyı gazeteye maçın son dakikalarında yazdırıyorum. Ama o son dakikalar hiç bitmedi. Aslında bu görüntüler tesadüfen meydana gelmiyor. Bardağı taşıran son damlalar... Peki sebebi ne? Çok basit. Sezon başından beri Türk futbolunda bir orta oyunudur oynanıyor. Futbol Federasyonları bir türlü gereken kararları veremiyorlar. Futbol ortamı geriliyor da geriliyor. Yarın bir gün daha acıklı ve üzücü olaylar olursa, sorunlular herhalde kına yakarlar. Allah’tan futbolcular yangına körükle gitmedi.

Haberin Devamı

Acı reçete lazım

Bakın neler yazacaktık, neler yazıyoruz. Bundan sonra da diğer yazılarda inşallah futbol yazarız. Daha doğrusu bize yazdırırlar. Çünkü Türk futboluna acı ilaçlar, acı reçeteler lazım. Hep şerbet vererek ve bazılarını memnun etmek için ne hallere geldik. Devam edin yolunuza bu kafayla. Bakalım sonu nasıl olacak! Ben söyleyeyim, böyle devam edersek yarın yurtdışından kaliteli futbolcular getirtemeyiz. Maçtaki çirkin görüntüleri bu akşamdan itibaren tüm dünya televizyonları yayınlayacaktır. Biz daha hala pisliklerimizi halının altına süpürmeye devam edelim. Bakalım nereye kadar. Türk futbolu adına yazıklar olsun.

KIRILMA ANI

79: Aydın’ın golü Beşiktaş’ın bütün direncini kırdı. Maç orada koptu.

Yazarın Tüm Yazıları