Yazıklar olsun

Beşiktaş' ta kan kaybı devam ediyor. Ligde haftalardır yüzü gülmeyen kara kartal, Ordu deplasmanında berabere kalarak 2 puan kaybetti. Beşiktaş aslında bu maçta 1 puan kazandı. Bu kötü futbolla lig Beşiktaş için kabus olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Elinde son model bir araba var ama acemi şöförün elinde arabanın haşatı çıktı. Carlos Carvalhal ne oyuna hamle yapabiliyor nede takımı hazırlayabiliyor. Takımda otorite kaybolmuş durumda ve kötü olanı ise bu durum kimsenin de umurunda değil. Beşiktaş' ın bu kötü durumuna müdahale edebilecek şuan için kimse yok. Ordu deplasmanında maçı izleyen taraftarlar Yıldırım Demirören yeter diye bağırdılar. Adam gitti ama izleri hale geçmedi. Bu takımın tüm iyiliği de, kötülüğü de Demirören' e aittir.

Toraman, Sivok yokluğunda defansın sıkıntısı takımı etkiliyor. Egemen takımın tek yürekli ve istekli oyuncusu. Ona her zaman saygı duydum ve kendisi de oynadığı oyun ile takıma olan saygısını gösteriyor. Peki ya diğerleri ? İnanın bir çok oyuncu Beşiktaş formasını hak etmiyorlar. Saygısızlar. Ne ekmek parası kazandığı kulübüne saygıları var nede taraftarlara. Beşiktaş' el birliği ile mahvettiler. Bu oyuncuların birçoğunu gönderseler bunları alacak takım bulamazlar. Kimse onlara o paraları vermezler.

Haberin Devamı

Orduspor' u yürekten kutluyorum. Kazanmaya yakın taraf Orduspor' du. Birkaç gol pozisyonları ve kaleyi bulan tehlikeli şutları da vardı. Son vuruşlarda biraz dikkatli olasalardı maçı kazanabilirlerdi. Bir tarafta dünya yıldızı Hector Cuper gibi deneyimli bir hoca, diğer tarafta Carvalhal gibi deneyimsiz bir teknik adamın karşılaşması. Cuper Ordu' ya geldiğinden beri Orduspor' da inanılmaz bir yükseliş var. Carvalhal geldiğinden beri de Beşiktaş' ta inanılmaz bir düşüş içerisinde. Takımın başında hoca olmasa Beşiktaş bundan kötü olamaz.

Düzelir ümidi ile her maçta takımını yalnız bırakmayan tarafatara üzülüyorum. Cebinde ki son parasını maç bileti alabilmek için harcayan birçok insan tanıyorum. Bu takım nasıl düzelecek bilmiyorum. Bu sezon için erkenden havlu atmak bizleri oldukça üzüyor. Maç seyretme keyfimizi elimizden aldılar. Maç seyretmek bizlere kabus haline dönüştü. Buna hakkınız yok. Üzerinizde taşıdığınız formanın kıymetini bilin. Yazıklar olsun. Bizleri ağlatmaya hakkınız yok.

Yazarın Tüm Yazıları