Yazık oldu

Güncelleme Tarihi:

Yazık oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 1997 00:00

Mustafa BAĞDİKEN
Haberin Devamı

Yazık, hem de çok yazık. Sen ilk turda Romanya'nın en güçlü ekiplerinden biri olan National Bükreş'e hem İzmit'te, hem Bükreş'te sahaya dar edip, çifte galibiyetle ikinci tura gel, bu turun ilk maçında da 2-1 yenilmene rağmen Lokomotif Moskova'ya ecel terleri döktür. Kendi evinde ise orada attığın 1 golün avantajını kullanama.

Kocaelispor için bu karşılaşmada hava da, tribünler de, motivasyon da uygundu. Karşılaşmaya her iki takım da temkinli başladı. Bir bakıma iki takımın teknik direktörü de ilk yarıda taktik savaşı verdi. Ancak Kocaelispor defansı bu yarıda çok hatalar yaptı. Kaza golüne kurban gitmemek için zaman zaman da orta sahayı rakibe teslim edip, defansa çekildi. İkinci yarıda Osieck her türlü riski göze almalıydı. Nitekim bunu da yaptı. Rakip defansın arasında kaybolan Faruk'un yerine Dobrowski'yi aldı. Defansın belkemiği Osman'ı da alıp, yerine Evren'i koyarak hücum gücünü artırmaya çalıştı. Buna rağmen Kocaelispor istediği kadar bol gol pozisyonu bulamadı. Bir tane buldu. Onu da Mustafa kaleciye teslim etti.

Ah Mustafa ah. O golü atsaydın neler olurdu biliyor musun? Her şeye rağmen Kocaelispor, Kupa Galipleri Kupası'nda onuruyla mücadele etti. Rakibe asla ezilmedi. Ve ülkemizi çeyrek finale kalamasa da başarıyla temsil etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!