Yazı beklemeyin bakımı ertelemeyin

Güncelleme Tarihi:

Yazı beklemeyin bakımı ertelemeyin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 01:35

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte güzellik merkezlerine akın eden kadınlar, daha güzel görünmenin yollarını aramaya başladı.

Haberin Devamı

Galea Güzellik Salonu işletmecisi ve aynı zamanda güzellik uzmanı olan Gül Uslu, “Vücudunuz en kıymetli hazineniz. Kış aylarında vücut bakımından ödün veren kadınlar ve erkekler yaz aylarıyla birlikte telaşa kapılıyor. Biz anlık hızlı çözümler üretmek yerine yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bu nedenle son ana kadar beklemek yerine vücudumuza sistemli bir bakım uygulamamız gerekiyor” dedi.

ÖRÜMCEK AĞI İLGİ ÇEKTİ

Kadınların son dönemlerde en ilgisini çeken tedavi yönteminin örümcek ağı adını verdikleri yüz gerdirme işlemi olduğunu dile getiren Uslu, “Cilde uygulanan ipler ciltte bir tür reaksiyona neden olarak yapıştırma etkisini sağlıyor. Bu etki ile sarkan cilt toplanarak eski haline geri dönüyor. Hiçbir yan etkisi olmayan bu uygulama basit krem anestezisi ile yapılabiliyor ve sonrasında ağrı ve acıya neden olmuyor. Bu sayede kısa bir tedavi yöntemiyle genç bir yüze kavuşmak mümkün” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!