Yazarların görüşleri

Güncelleme Tarihi:

Yazarların görüşleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2006 00:24

Can BARTU

İki kişi zorlar

İLK onbire en yakın isim olarak Önder Turacı ve Mehmet Yozgatlı var. Hazırlık maçında alınan sonuç hiçbir zaman ölçü olamaz. Selçuk Şahin henüz hazır değil. Serkan Balcı’yı oldukça hırslı gördüm. Semih Şentürk şık goller attı. Ama şu aşamada ilk onbire giremez. Tabii bunun kararını Zico verecek. Brezilyalı hoca futbolcularını daha yakından tanıyor. İdman ve maç performasına göre hareket edecektir.

Altan TANRIKULU

Temel sorun belli

MaçI izlemedim. Ama genel olarak baktığımda Zico’nun elinde geniş bir kadro var. Kim formdaysa o forma giymeli. Gerektiğinde Deivid, hatta Kezman bile yedek kalabilmeli. Tuncay forvette çok iş yaptığını zaten kanıtladı. Takımın temel sorunu Alex, Deivid, Kezman üçlüsünün pres yapmayışı. Orta sahaya Selçuk veya Serkan monte edilerek bu sorun azaltılabilir. Savunmada da Önder mutlaka yer bulmalı. Ayrıca Mehmet Yozgatlı geçen yıl olduğu gibi ikinci yarılarda da olsa verimli olabilir.

Ercan SAATÇİ

Semih daha faydalı

Ankara’daki maç ve hafta içinde yaptığı idmanlarda mutlaka birçok oyuncu ön plana çıkar. Bana göre kadrodaki bütün oyuncular, ilk onbirde yer bulacak kalitede. Deivid’in yerine Semih, Tümer’in yerine Olcan, veya Lugano’nun yerine Can Arat ile başlansa kimse bir şey söyleyemez. Zaten Selçuk, Kemal, Serkan gibi oyuncular bir dönemde Aziz Yıldırım’ın Ümit Milli Takım projesiydi. Zaman zaman bu oyunculara yer vermek faydalı olacak.

Alaettin METİN

Herkes oynayabilir

TEKNİK direktör Arthur Zico’nun elinde geniş bir kadro var. Bu ortamda herkesin oynayacak duruma gelmesi gerekiyor. Bugüne kadar bunu yapmadı. Hep aynı onbirle çıktı. Sadece sakatlık ve ceza durumunda değişiklik yaptı. Bu takımda herkes oynayabilir. Oynamayanlardan onbir yapsan, ligde üst sıraları zorlar.

Gürcan BİLGİÇ

Hepsi iyi durumda

GENÇ futbolculardan Serkan Balcı, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk’ün iddialarını ortaya koyduğu bir hazırlık maçı izledik. Üç futbolcu da göreve hazır. Şu anki ideal onbir oyuncularından daha iyi durumdalar. Hatta onbir oyuncusu olarak bakılırsa, Deivid’in bu maçtaki performansı ile kulübede oturması gerekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!