Rusya’ya sevgilerle

F.BAHÇE; liderlik koltuğunu geçtiğimiz hafta Real Madrid’e kaptıran, CSKA Moskova’yı, Ülker Arena’da “Atatürk’ün askerleri korosu İzmir’in bağlarında çiçekler açtırırken” savunmanın her zaman sıcak ele üstün geleceğini ispat ederek yendi.

Haberin Devamı

HATADAN ÇABUK DÖNDÜ

- Obradovic dün akşam İstanbul’da çevrilmiş ünlü James Bond filminin benzeri satranç entrikalarını sahneye koyarak evirdi çevirdi, CSKA’ya şapkayı ters giydirdi. Üst akılları Teodosic ile Khryapa olmayınca endazesi bozulan CSKA maçına yanlış tercihle iki uzun olarak Ekpe Udoh ve yeni transfer çaylak Benentt’le başlayınca yaşanan uyum sıkıntıları CSKA’ya ilk şoku atlatma fırsatı sağladı. Neyse ki 7 dakikada yanlıştan dönüp Vesely’i oyuna alınca olay toparlandı. Tıklım tıklım salonda kısır ve eşit skorlu geçen ilk yarıda tokadı vurup kaçamadık.

13-0’LIK SERİ GALİBİYETİ GETİRDİ

- Sert savunmalar alışılmış ikili oyunlara müsaade etmezken çeperden yüzde 41 isabetle en iyi üçlük ortalamasına sahip iki takım da dış atışlarda yüzde 25’lerle en kötülerini yaşadılar. 3. çeyrekte Udoh ağırlık koyup varlık gösterememiş Datome de oynamaya başlayınca 13-0 seriyle oyunu geri aldık.

Haberin Devamı

- Dixon alışılmış sokak basketboluyla takım adrenalini yukarı taşırken CSKA dört dakika sayı bulamadı ve toplar ellerinde patladı.

Son çeyrekte kora korda baskı yapan CSKA, De Colo’yla çembere giderek maçı kırmaya çabaladı. Sarı lacivertliler müthiş bloklar ve inanılmaz yardımlı ribaundlar ile bütün rotasyon savunma direncini kaybetmeden geceyi şölene dönüştürdüler.

Yazarın Tüm Yazıları