432 noktaya uçun

Yaz sezonuna sayılı günler kaldı.

Haberin Devamı

Havayolları yeni uçuş noktaları açıyor. Frekanslar artıyor. İlk seferler, çok uygun fiyatlarla yolcuyla buluşuyor.

Havacılığın iki mevsimi var. Yaz ve kış altışar ay sürer. Havayollarınin sefer sayıları yani frekanslar bu dengeye göre ayarlanır. Örneğin kış aylarında kayak merkezlerine uçuşlar artar. Sahil bölgelerine seferler azaltılır. Yazınsa tersi olur. Bu yıl, yaz sezonu 29 Mart’ta başlıyor. Türkiye’den havayolu şirketleri, yeni açılacak hatlarla birlikte tam 432 noktaya uçuyor. Ekim sonuna kadar sürecek sezonda bir çok yeni uçuş hattı da uygun fiyatlarla satışta. Tatilinizi şimdiden planlayın, geç kalmadan biletinizi alın.

THY uçuş ağını genişletiyor

Haberin Devamı


SAN FRANCISCO: ABD’deki yedinci uçuş noktası olan San Francisco, her şey dahil 511 Euro’dan başlayan fiyatlara satışta. 13 Nisan’da açılacak hat ile San Francisco haftanın 5 günü İstanbul’a bağlanacak.
MANİLA-TAİPEİ: Filipinlerin başkenti Manila, 30 Mart’tan itibaren direkt seferle İstanbul’a bağlanıyor. Haftada 3 gün karşılıklı gerçekleştirilecek uçuşların bilet fiyatları 594 Euro’dan başlıyor. Taipei seferleri ise 31 Mart’ta haftanın 7 günü karşılıklı gerçekleştirilecek. Promosyonlu fiyat 699 Euro.
PORTO: Haftada 4 gün planlanan Porto uçuşları ise 30 Nisan’da başlıyor. Açılış özel fiyatı 129 Euro.
KARLSRUHE/BADEN-BADEN: THY’nin Almanya’daki 14’üncü uçuş noktası 30 Haziran’dan itibaren açılacak olan Karlsruhe/Baden-Baden. Haftada 4 gün düzenlenecek uçuşlarda 119 Euro fiyatla uçmak mümkün.
GRAZ: 22 Haziran’da başlayacak THY’nin Graz seferleri, aynı zamanda Avusturya’daki üçüncü uçuş noktası. Seferler haftada 4 gün yapılacak. Bilet fiyatları 119 Euro’dan başlıyor.
BAMAKO: Mali’nin başkenti Bamako seferleri 26 Mayıs’tan itibaren Ouagadougou bağlantılı olarak yapılacak. Bilet fiyatları ise ekonomi sınıfı, gidiş-dönüş, tüm vergiler dahil 544 Euro.

Pegasus’taki iki yeni nokta


LONDRA GATWICK: Pegasus, Londra’daki ikinci noktası Gatwick Havalimanı’na 1 Mayıs’tan itibaren uçuyor. Bilet fiyatları tek yön 45.99 Euro’dan satışa sunuldu.
OSLO: Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek Pegasus’un Oslo uçuşlarıysa 14 Mayıs’tan itibaren 57.99 Euro’luk biletlerle başlıyor.

Haberin Devamı



SunExpress’ten yaz atağı


THY ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress yaz sezonuyla birlikte Antalya’dan Kopenhag, Stockholm, Lyon, Nantes, Paris CDG, Memmingen, Cenevre, Lüksemburg, Strasburg, Amsterdam, İzmir’den Milano, Roma, Toulouse, Brüksel, Londra Luton, Dalaman’dan Paris CDG, Viyana, Düsseldorf, Hanover, Konya’dan ise Amsterdam ve Kopenhag’a uçacak.

AtlasGlobal Antalya’dan uçacak


Önümüzdeki aydan itibaren Antalya’dan tarifeli olarak Kazakistan’da Almatı, Astana ve Karaganda’ya uçacak.

Onur Stuttgart yolunda


Almanya’daki üçüncü tarifeli uçuş noktası olan Stuttgart hattını 29 Mart’ta açıyor. Her gün karşılıklı uçuşlarda bilet fiyatları tek yön 49 Euro’dan başlıyor.

Haberin Devamı

HER GÜN ŞARM EL ŞEYH

THY, Mısır’ın önemli tatil noktası Şarm El Şeyh’e 30 Mart’tan her gün karşılıklı uçacak. Yurtdışından çok sayıda bağlantılı yolcu getiren THY ayrıca bölgenin tanıtımına da katkıda bulunuyor.
THY yaz sezonuyla birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Basra ve Podgorica seferini 7’den 10’a, Malta 10’dan 13’e çıkartıyor. Sabiha Gökçen’den ise açılacak yeni hatlar arasında Stuttgart (27 Nisan), Köln (26 Haziran), Barcelona (25 Mayıs),roma (27 Nisan) ve Dammam (13 Temmuz) bulunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları