JLO ‘Seni her daim seviyoruz’

‘In The Morning’ teklisi, seksi fotoğraflarıyla bugünlerde yine dünyayı konuşturan Jennifer Lopez’in beklenen albümünün göstergesi gibi... Şarkı, sizi hemen yakalayan bir hit adayı.

Haberin Devamı

JLO ‘Seni her daim seviyoruz’
Jennifer Lopez, geçen yıl French Montana ile yayımladığı ‘Medicine’ teklisi ve remiksleri sonrası Dayvi ve Victor Cardenas’la ‘Baila Commigo’yu çıkarmıştı. Sanatçı karantina selamınıysa bu yıl haziranda, ’99 tarihli hit şarkısı ‘If You Had My Love’ın remiksiyle verdi.

Ancak Lopez açısından 2020’nin en kayda değer işi kuşkusuz Maluma’yla yaptığı iki şarkı ‘Pa’Ti’ ve ‘Lonely’ oldu. Bu şarkılar salgın koşulları izin verirse 2021’in mayısında vizyona girecek ‘Marry Me’ (Evlen Benimle) filminde paylaşılacak. Bobby Crosby’nin aynı adlı çizgi romanından uyarlanan ve Kat Coiro’nun yönettiği romantik komedide Maluma ve Jennifer Lopez dışında Owen Wilson da rol alıyor. J-Lo, filmden kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı. Latin müziğini kitlesel hale getirerek 80’lerin ortasından beri gündemde kalmayı başarmış Lopez, son dönemde üç-dört yıllık aralıklarla albüm yapmaktaydı. Son albümü ‘A.K.A.’in üzerinden altı yıl geçtiğini ve şu sıralar yeni albüm için çalıştığını da söyleyeyim. Geçen günlerde sosyal medyadan ‘pek yakında’ kıvamında bir fotoğraf da paylaştı kendisi. OneRepublic’in Ryan Tedder’ıyla görünen Lopez, ‘Çok az kaldı’ dedi. Ancak prodüktör ve şarkı yazarı Tedder’le bir düetten mi yoksa birlikte çalıştıkları yeni albümden mi söz ettiği anlaşılamadı.

Haberin Devamı

Beklenen albümle ilgili en önemli gösterge olduğunu düşündüğüm yeni tekliyeyse geçen günlerde kavuştuk. ‘In The Morning’ sizi dinler dinlemez yakalayan bir hit adayı. Kapağındaki 51’lik Jennifer Lopez’in estetik ve nü fotoğrafıyla sosyal medyayı konuşturmayı da başardı. Sözün kısası Lopez büyük sürprizlere hazırlanıyor sanki.

‘In The Morning’in çıkışını Maluma ile sergiledikleri sahne şovu sonrası Amerikan Müzik Ödülleri’ni takiben açıklayan Lopez, 10 Aralık’ta da ‘Müzikte Kadınlar’ etkinliğinde ‘İkon Ödülü’nü alacak. Zaten kendisiyle ilgili tartışılmayacak bir gerçek varsa o da ikonluğu kanımca. Meraklısı için not: Şarkının ‘Beni sevdiğini sabahları da söyle, sadece vücudumu istediğin akşam saatlerinde değil’ sözleri, evrensel bir erkek cinsi eleştirisi olabilir.

Haberin Devamı

KENDİ YOLUNDA EMİN ADIMLAR ATIYOR

JLO ‘Seni her daim seviyoruz’

Gökhan Türkmen’in büyük hit’ler yaratabilmiş bir popüler müzik sanatçısı oluşu bir yana kendisini Gökhan Türkmen yapan bazı kıymetli özellikleri var. Piyasa beklentilerine kulak tıkayıp kendi inandığı müziği yapmak bunlardan en önemlisi. Son albüme de adını veren ‘romantik’ duruşu; yarattığı akustik pop-rock sound’u; cazla flört eden hali, Fransızca şarkı yapmaktan çekinmeyişini de sayabiliriz bu özellikler arasında.

Bunları gerçekleştirmesini sağlayan ve Türkmen tarafından uygulanan bir strateji de var elbette. Kendi yapım şirketi olan GTR Müzik hem ticari çarkı döndürüyor hem de yeni isimlere destek oluyor. Türkmen de dijital müzik servisleri için 2019’dan beri neredeyse her ay yeni bir şarkı yayımlamayı ve dinlenmeyi başarıyor. Geçenlerde söz konusu teklilerine dört yeni şarkı ekleyerek ‘Romantik’ albümünü tamamlayan Türkmen, ‘Derdim’ şarkısıyla Universal Music İngiltere’nin ‘Yeni Müzik Cuması’ dinleme listesine girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Ayrıca Universal Music Hollanda ve Amerika’nın da önerdiği albümler arasına girdi ‘Romantik’. Bunun dijital müzik dünyası için çok önemli olduğunu bilmem söylemeye gerek var mı... Tuna Çakır prodüktörlüğündeki albümün çıkış şarkısı ‘Derdim’in Murat Joker yönetmenliğinde ve kısa film fragmanı tadındaki videosunu da izleyin.

Yazarın Tüm Yazıları