Tam Zamanında

Damla Durakçay’ın yeni şarkısı ‘Tam Zamanında’ synth pop aşıklarının yüzünü güldüren keyifli bir çalışma olarak karşımızda. Damla’nın dinlendirici vokali bu sefer 80’lerin sevilen yorumlarını hatırlatıyor. Kademe kademe yükselen şarkı vurguladığı mesaj ile güç vermeyi ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

Sözü ve müziği Damla Durakçay’ın kendisine düzenlemesi Efe Yemez’e, prodüktörlüğü ise Gökhan Türkmen’e ait olan ‘Tam Zamanında’ bana göre tam kıvamında olan retro esintileri ile yağ gibi akan bir şarkı olmuş. 

Her şarkısında farklı şeyler denemeyi seven Damla’nın bu yeni çalışması kendisine çok yakışmış. Bu tatlarda şarkılarla bir süre ilerlemesi yerinde bir karar olur diye düşünüyorum. Şarkıya Tayfun Çetinkaya’nın yönetmenliğinde çekilen klip bu perşembe yayında olacakmış. 

Ölülerle Konuşmanın Püf Noktaları 

Can Temiz’in 25 Mart’ta müzikseverlerle buluşacak olan ilk solo albümü ‘Ahlaken Alçak’ın habercisi niteliği taşıyan ‘ Ölülerle Konuşmanın Püf Noktaları’ geçtiğimiz hafta dijital platformlardaki yerini aldı. 

Söz ve müziği Can Temiz’e, düzenlemesi ise Ali Rıza Şahenk ve Can Temiz’e ait olan yeni şarkı, derin bir of çektiğimiz zamanların tercümanı olmaya gelmiş. 

Haberin Devamı

İnsanın sırtına binen duygusal yüklerin, açmaza giren durumların ve iç sıkılmalarının soundtrack çalışmasından fırlamış gibi olan ‘ Ölülerle Konuşmanın Püf Noktaları’ Temiz’in kendine has vokali sayesinde dinlerken mevzunun tam ortasına dinleyiciyi bırakıveriyor. 

Minik Serçe 

Madonna’nın geçtiğimiz yıl kendi hayatını film yapacağı haberi heyecan uyandırmıştı. Çalışmaları hala devam eden filmin her aşamasında yer alan Madonna, ‘ Biri hayatımı film yapacaksa o ancak ben olurum’ diyerek zamanında gelen tüm teklifleri geri çevirip, başlaması olası tüm projeleri sabote edip engellediğini söylemişti. 

Senaryo aşaması hummalı çalışmalar sonucu biten filmin şu sıralar oyuncuları aranıyor. Kendi sosyal medya hesaplarından sıkça film hakkında paylaşımlar yapan Madonna, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafta filmin adını yanlışlıkla paylaşıp ardından kaldırdı. Azılı Madonna hayranları çoktan ekran görüntüsü alıp filmin adını ışık hızıyla yaymıştı bile. 

Merakla beklenen filmin adı ‘ Little Sparrow’ yani ‘Minik Serçe’ olduğu ortaya çıktı. Madonna’nın neden bu ismi seçtiği merak konusu. Takipçilerine zamanında filmin adı konusunda öneri beklediğini söyleyen Madonna, kısa sürede kararını vermiş gözüküyor.

Haberin Devamı

Minik Serçe’nin ne zaman uçup sinemalarda gösterime gireceği merak konusu. Her konuda detaycı olan Madonna’nın filmini 2024’e hazır etmesi bekleniyor. Film vizyona girene kadar daha çok haberini okuyacağımız kesin.

Yazarın Tüm Yazıları