Kendine Bi Şans Ver

Merakla beklediğim yeni Nilüfer albümü geçtiğimiz hafta nihayet çıktı. Nilüfer Prodüksiyon etiketi ile yayınlanan “Kendine Bi’ Şans Ver” isimli albümde 5 tane yeni, 1 tane versiyon Nilüfer şarkısı sizleri bekliyor. Volga Tamöz prodüktörlüğünde hazırlanan albümün ilk kliplenen şarkısı ise “Boşver”.

Haberin Devamı

Sözleri Gülşen Karatoprak, müziği Volga Tamöz ve Gülsen Karatoprak imzalı ‘Boşver’ isimli şarkının düzenlemesi ise yine Volga Tamöz tarafından yapılmış. Şarkıya çekilen ve güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemiş Nilüfer’i doya doya izlediğimiz video klibin yönetmenliğini ise Murat Joker üstlenmiş. 

Albümde yer alan ‘ Olmayınca Olmuyor’ , ‘ Durum Bundan İbaret’ ve ‘ Gidiyorsun’ isimli parçalar özlediğimiz Nilüfer slowları olarak tekrar karşımızda. ‘ 17 Yaşımda’ isimli şarkıda ise Akdeniz rüzgarları estiren usta şarkıcının bu albümü ile uzun süredir konuşmadığınız bir dostunuzla tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz adeta. 

Yeni Sinan 

Söz ve müziği Sinan Akçıl’a düzenlemesi Efe Can, Sinan Akçıl ve Bahattin Ekinci’ye ait olan yeni Sinan Akçıl şarkısı ‘Yanımdadır’ yüksek enerjisi ile Akçıl’ın yeni döneminin habercisi olmuş. 

Haberin Devamı

Güncel olanı yakından takip edip kendi müziğine yansıtan Akçıl, ‘Yanımdadır’ ile özellikle yeni kuşağın ilgisini çekecek diye düşünüyorum. 

Şu sıra tutan , dinlenen şarkıların matematiğini yeni çalışmasında kullanan Akçıl’ın video klip çalışmasının yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu yapmış. 

Bu festival kaçmaz 

Elektronik müziğin önemli isimleri, sanat, gastronomi, moda ve doğanın büyülü ortamının bir araya gelmesiyle düzenlenecek fazlasıyla renkli ve eğlenceli bir festival haberi veriyorum. 

19 ile 22 Mayıs tarihleri arasında Göcek’te gerçekleşecek olan Isle of Escape; Göcek’in insanın etkileyen koylarında, sadece festival katılımcılarının giriş sağlayabileceği özel bir ada olan Fimi Island’da gerçekleşecek. 

Festival sahnesinde yer alacak sanatçılar arasında; Ali Kuru, Âme, Carlita, Charmenie, Cüneyt Öztürk,  Enes Gül, Feathered Sun Live, GiZ, Mertkan Akd, Murat Tokuz, Paula Tape, Tutan, Umutcan Genç ve Unders gibi isimlerin olduğu  bu fazlasıyla atraksiyonlu etkinliği kaçırmayın derim. 

Perde 

Sesini ve yorumunu çok sevdiğim Ceren Gündoğdu’nun yeni şarkısı ‘Perde’ , kırılganlığını göstermekten çekinmeyecek kadar güçlü bir kadının dilinden, hayatın belki de ayrıntı olarak görmeye şartlandırıldığımız için göz ardı ettiğimiz yerlerde olduğunu anlatan bir çalışma. 

Haberin Devamı

Şarkı elektronik ve synth melodilerine çok sevdiğimiz 90’lar popunun soslarını bulamış bir hikaye olarak karşımızda. Prodüktörlüğünü Mert Demir’in yaptığı şarkının sözü ve müziği Ceren Gündoğdu’ya ait.

Yazarın Tüm Yazıları