İzel Çelik Ercan fırtınası

Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl sonra İzel Çelik Ercan’ın yeniden bir araya gelerek sevenleri ile buluştuğu konserlere gösterilen ilgiyi görünce 90’lı yılların müziklerine sevdalı biri olarak çok mutlu oldum. Meğer ne kadar çok ihtiyacımız varmış böyle gecelere.

Haberin Devamı

Hem grup hem de solo olarak çıkardıkları albümlerden seçtikleri şarkılardan oluşan şahane bir repertuarla konser serisi yapan İzel Çelik Ercan izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Yılların özlemini konser esnasındaki coşkulu katılım ve alkışlarla gösteren izleyici zamanda nostaljik bir yolculuğa çıktı. 

Keşke zamanında bu çok istenen birliktelik gerçekleşseydi dedirten konserlerin devamının geleceği söyleniyor. Umarım bu konserler artık bir gelenek haline gelir ve solo çalışmalar devam etse bile İzel Çelik Ercan grubunu bir arada görmek isteyenlerin sevinci bu konserlerle sürer gider. 

Aşk Nerede? 

Ziynet Sali yeni şarkısı ‘Aşk Nerede’ ile yine şaşırttı. Trend olan müzik türlerini kendi müziğine her zaman ustalıkla uyarlayan Sali, bu sefer tertemiz bir pop şarkısı ile dinleyicinin karşısına çıktı. Ben şarkıyı dinlerken 90’lar sonu 2000’ler ortası dinlediğimiz o güzel pop dans şarkılarının havasını hissettim. 

Haberin Devamı

‘Aşk Nerede’nin söz ve müziği Sali'nin eşi müzisyen Erkan Erzurumlu, düzenlemesi ise Ozan Bayraşa’ya ait. Elif Demiralp'in yönetmenliğini yaptığı klip çalışmasında ve Nihat Odabaşı imzalı fotoğraflarda yine bambaşka bir Ziynet Sali gördüğümüz şarkının çıkış zamanı bana kalırsa ideal. 

Yazın hareketli günlerinden melankolik sonbahara yol aldığımız şu zamanlarda ‘Aşk Nerede’ diye soranların duygularına tercüman olacak bir çalışma. Ziynet Sali’nin halihazırda bekleyen diğer yeni şarkıları ile ilerleyen zamanlarda şaşırmaya devam edeceğiz gibi hissediyorum. 

Yalnızlar için 

Dengi Dengine grubu eylül ayına girdiğimiz şu günlerde aşktan ve hayattan hasarlılara fon müziği teşkil edecek ‘Çok Yalnızım Ulan’ isimli yeni şarkıları ile dijital platformlardaki yerini aldı. 

Bu sefer rotayı slow şarkıya kıran grup, özlem ve yalnızlık içinde bir insanın isyanını anlatmış. Şu sıra herkesin ortak söylemi kalabalıklar içinde yalnız olmak. 'Çok Yalnızım Ulan', bu düşüncede olanlara yoldaşlık edecek bir çalışma olarak Vigor Müzik etiketi ile yayında.

Yazarın Tüm Yazıları