Yüz gençleşmesinde biyolojik lifting

İnsanlar yaşlandıkça özellikle yüzlerinde, genel vücutlarında ve ciltlerinde sarkmalar olur. Bu sarkmaların sebebi cilt altındaki bağ doku kaybı ve buna bağlı olarak ciltte kuruluk oluşmasıdır.

Haberin Devamı

 

Yüz gençleşmesinde biyolojik lifting

Oysaki sağlıklı ve genç bir cilt için nem dengesi çok önemlidir. Biyolojik lifting uygulaması uygulandığı bölgede (yüz, boyun, dekolte bölgesi ve eller) su tutucu özelliği ile nemlendirme sağlarken, elastikiyet arttırıcı etkisi ile de ciltte toparlanma elde etmemize yardımcı olur. Son yıllarda popüler olan bu yöntemle ilgili Dr.Serkan Öztürk’ten bilgi aldık:

Yüz gençleşmesinde biyolojik lifting

CİLDE ENJEKTE EDİLİYOR

“Biyolojik lifting yöntemi, cilt sarkmalarında cilde enjekte edilen ve içerisinde iki farklı molekül ağırlığında saf hyalüronik asit ile bir disakkarid olan trehaloz’dan oluşan bir sıvı (Innea Aqua) uygulanması olarak bilinir. Bu sıvı sayesinde ciltte gerginlik, sıkılaşma, nem artışı olur ve cildin içine enjekte edildikten hemen sonra etki ederek biorevitalizasyonu başlatır. Bu maddenin su tutucu özelliği sayesinde ciltte toparlanma, nemlenme ve elastikiyet başlar. Tabi bu yöntem en fazla vücudumuzun en çok görünen ve dikkat çeken yüz bölgesine uygulanır.

DOĞAL GÖRÜNÜM-HIZLI ETKİ

Özellikle yüz bölgesinde gerekli etkiyi sağlamak için 6 noktaya uygulanır. Yüzünde sarkma ve elastikiyet kaybı olan ve tedavi için dolgu istemeyen kişiler için iyi bir seçenek oluşturur. Çok doğal bir görünüm sağlar ve etkisi çok hızlı görülür. Ayrıca vücudun el, boyun, dirsek gibi diğer bölgelerinde de uygulanır. Bu yöntemin birçok avantajı mevcuttur. Öncelikle uygulama ağrısızdır ve lokal anestezi veya gerektirmez. Çok hızlı nemlendirme ve sıkılaştırma etkisi yaratır ve bu etki giderek artar. Ayrıca nemlendirme için uygulanan diğer saf hyaluronik asit uygulamalarına göre çok daha az enjeksiyon noktasına ihtiyaç duyar.”

Yazarın Tüm Yazıları