Edis Bomontici Zeynep Maçkacı

Zeynep Bastık’ın eşi ve Edis’in menajeri Tolga Akış, geçen yıl Bomonti’de Blok adında bir bistro açmıştı. Blok’un ikinci şubesi geçen hafta Maçka’da G-Mall’un içine geldi. Şimdiden ünlü müdavimleri var.

Haberin Devamı

Edis Bomontici Zeynep Maçkacı

Blok Maçka küçük ama bahçeli bir mekân. Zaten asıl numarası da bu bahçe. Hem açık hava hem de etrafı yeşilliklerle tamamen sarıldığı için dışarıdan izole. Renkli florasanlardan dolayı etraf kıpkırmızı.

Bir köşesinde samimi bir bar, diğer köşesinde basamaklı oturma bölümü... Tırmanıp bilhassa burada oturmak isteyenler var. Ortada 4 küçük, 2 de uzun masa.

Salı akşamı olması ve lodos fırtınasına rağmen saat 21.00 itibariyle hepsi dolu. Uzun masalardan birini Eser Yenenler ve arkadaşları kapatmış. Diğer yerler paylaşımlık. Masanın bir ucunda siz, ortasında başka bir çift, en ucunda ayrı bir çift oturuyor. Merhabalaşıp sohbet edebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Amaç sosyalleşmek tabii. Aynı sosyallik o samimi barda ve tırmanılan basamaklarda da devam ediyor. Elektronik müzik çalıyor ama volüm buna müsait. Yaş ortalaması 25-35. Ağırlıkla Nişantaşı, Harbiye, Bomonti, Beyoğlu sakinleri.

AVM’deki MAC spor merkezine girmeden uğrayan da var, çıkışta iki laflamak için takılan da. Kılık kıyafet rahat yani.

ELİNİ SALLASAN FENOMENE ÇARPIYOR

Sahibi menajer ve dijital iletişim uzmanı Tolga Akış olunca ünlü müdavimlerin yanında Dilara Aydın, Ala Tokel, Aleyna Şen gibi sosyal medya fenomenlerine de rastlıyorsunuz. Tolga’ya eşi Zeynep Bastık ve Edis’in bu yeni yeri görüp görmediklerini soruyorum. Görmüşler, ikisi de çok sevmiş ama Edis daha Bomontici, Zeynep daha Maçkacıymış. Peki hayranları onlarla karşılabilmek için şanslarını hangi gün, hangi saatlerde denemeliler?

İşte en sağlam yerden tüyo: “Cuma-cumartesileri, genelde akşam geç saatler...”

HER AKŞAM DJ

Blok Maçka da tıpkı Blok Bomonti gibi çok fonksiyonlu olarak tasarlanmış. 9.00’dan 2.00’ye kadar kahvaltı, bilgisayarını açıp çalışmak, iş çıkışı buluşması, akşam yemeği, gece eğlencesi ve dans mümkün.  Ama iki şube arasında farklar da var. Mesela Bomonti daha dünya mutfağı, Maçka spor yapmaya gelenlerden dolayı daha sağlıklı yiyecekler ağırlıklı. Bomonti daha güncel müzik çalıyor, Maçka daha house kafası. Cuma-cumartesi önemli bir isim olmak üzere her akşam 20.00-24.00’te DJ var. Perşembe akşamları Türkçe gecesi yapıyorlar.  Giriş ücreti yok. İki kişilik kahvaltı tabağı 140, salatalar 40-55, biralar 40-45, kokteyller 105 lira. Kalabalık grupsanız 420 liraya sülale boy sürahiler yapıyorlar.  (0532) 449 25 65

Haberin Devamı

Edis Bomontici Zeynep Maçkacı

BU AKŞAM SEN NEREDESİN?

CUMARTESİ ATEŞİ

Yeni Türkü Beşiktaş IF Performance’ta, Yıldız Tilbe İzmir Kaya Termal’de, Nazan Öncel Moda Kayıkhane’de, Leman Sam Çorlu Halk Eğitim’de, Cem Adrian Kadıköy Dorock XL’de, Candan Erçetin Ankara Congressium’da, Feridun Düzağaç Atakent Hayal Kahvesi’nde,Gülşen Jolly Joker Bursa’da, Manga İzmir Ooze Venue’de...

Edis Bomontici Zeynep Maçkacı

DERSAADET’TE YAŞIYORSUN PEKİ BUNLARI BİLİYOR MUSUN?

Metin Akpınar’ın salı akşamı 21.00’de Maslak’taki Maximum Uniq Hall’da bir söyleşi yapacağını...

Usta oyuncuya soru da sorabileceğiniz etkinliğe en uygun biletin 131 lira olduğunu... (www.biletix.com)

Bugün 16.00’da Maslak’taki MSA’da deniz ürünleri pişirme teknikleri eğitimi verileceğini...

Haberin Devamı

420 lira karşılığında eve tereyağında ahtapot, deniz mahsulleri yahnisi ve palamut tavalarla döneceğinizi...

Ünlü kebap zinciri Köşebaşı’nın bile bütün şubelerinde satışa sunulan vegan menü çıkardığını...

Menüde enginar, üzümlü ıspanak, gâvurdağı, sebzeli pide ve lahmacunla satır kebabı olduğunu...

250 LİRA

Bugün 14.00’te Edirne Gloria Park’taki Trakya Rap Festivali’ne giriş ücreti... Ceza, No 1, Berkcan Güven, Çakal ve Reckol gibi isimler sahnede olacak.

YENİLERDEN YENİ BEĞEN

Gün geçmiyor ki yeni bir canlı performans yeri açılmasın. Müzisyenler için çok iyi bir şey bu. Pandemideki işsizliğin izlerini biraz silebilirler böylece.

Edis Bomontici Zeynep Maçkacı

Suadiye’de Donkey: Çarşambaları ‘Metin Zakoğlu ile Komik Gazino’, cuma Sera Tübek, cumartesi Yol Project var. (0216) 478 60 61

Haberin Devamı

Beyoğlu’nda Dorock: Fitaş’ta açtıkları yeni konser mekânında bu akşam Zeynep Bastık, 18 Aralık’ta Selda Bağcan çıkacak. (0533) 039 84 41

Akaretler’de Small: Perşembeleri Müjde Kızılkan, cuma Boygar, cumartesi Yansı, pazar Ozan Ünlü sahnede. (0536) 404 33 15

Taksim’de JJ Private: CVK Oteli’nin terasında dün açıldı. Jolly Joker’in yeni yemekli konsepti. Akşam sahne Selami Şahin’in.
(0850) 549 01 19.

 

Yazarın Tüm Yazıları