Bazen de can Boaz'dan gelir

Kuruçeşme’deki Boaz, açılır açılmaz pandeminin azizliğine uğrayanlardan... Ama son bir aydır restoran, kulüp ve canlı müzik mekânı olarak yeniden faaliyette ve daha şimdiden ünlü müdavimleri var.

Haberin Devamı

Farklı bölümlerinde 600 kişinin aynı anda yiyip, içip eğlenebildiği, üç katlı bir mekân Kuruçeşme Boaz. Giriş kat 50 kişilik bir canlı müzik alanı. Buraya Boaz Live diyorlar. Geçen hafta Murat Dalkılıç çıktı. Bu akşam Spago ve Mest’in sahnesinden tanıyabileceğiniz Seda Mete var. Fiks mönü kişi başı 550 lira. İçkinizi ayrıca ödüyorsunuz, kokteyller 90-120 lira.

İkinci kat Boaz House. Bir yanı lounge, bir yanı 300 kişilik, üstü açılabilen bir gece kulübü. Damian Lazarus gibi ünlü DJ’ler getiriyorlar. Bu akşam ABD’li DJ Ageless kabinde. Giriş ücreti yok, içtiğinizi ödüyorsunuz.

Bazen de can Boazdan gelirÜstü açılabilir gece kulübü rengârenk ışıklandırılmış bir ağaca bakıyor.

Haberin Devamı

Terastaki Boaz Roof ise Akdeniz mutfağı ağırlıklı bir restoran. Menüde deniz mahsullü linguine (165 lira), fiyatı üzerindeki böceğin gramajına göre belirlenen paella ve vişne soslu irmik helvası (50 lira) en popüler yemekler.

Bazen de can Boazdan gelirDört kişilik kerevitli paella

Boğaz gören restoranın tam ortasına ikonik bir bar da kondurmuşlar. Bu barda akşamüstü keyfi yapmaya gelen ‘kız-kıza’ gruplar oluyor.

Bazen de can Boazdan gelirRestoranın ortasındaki ikonik bardan ‘Boğaz’ı izleyebiliyorsunuz.
Fotoğraf: Murat ŞAKA

Müşteriler üç kat arasında da dolaşıyor. Tekrar açılalı bir ay olmasına rağmen canlı müzikten çıkıp üst katta partilemeye geçenler arasında Ece Sükan, Ceylan Çapa, Hakan Sabancı, Şeyma Subaşı, Yasemin Allen gibi ‘cemiyet simalarını’ görebiliyorsunuz. Lucca, Mitte, Momo gibi ‘hip’ yerlerden tanınan işletmeci Turgay Yıldız “Bu isimlerin hepsi zaten arkadaşımız” diyor. Dolayısıyla onları medyadan kaçırmak için arka sokaktan gizli bir çıkış da unutulmamış. (0212) 263 00 29

BU AKŞAM SEN NEREDESİN?
CUMARTESİ ATEŞİ

Can Bonomo IF Performance Hall Beşiktaş’ta, Sagopa Kajmer Batman Salon Alyans’ta, Aylin Aslım Beşiktaş Süleyman Seba KM’de, Cem Adrian Denizli Holly Stone’da, Aşkın Nur Yengi Moda Kayıkhane’de, Levent Yüksel İzmir SoldOut’ta, Mor ve Ötesi Bursa Açıkhava’da, Yaşar Jolly Joker Mersin’de, Manga Ankara Milyon Performance Hall’da...

Haberin Devamı

Bazen de can Boazdan gelirCan Bonomo

DERSAADET’TE YAŞIYORSUN, PEKİ BUNLARI BİLİYOR MUSUN?

- Bugün 14.00’te Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da Oktoberfest partisi yapılacağını... Girişin 160 lira olduğu festivalde Sattas, Islandman, Hey! Douglas gibi isimlerin sahne alacağını...

- Bu akşam 19.00’da Kadıköy’deki Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda yemekli tiyatro olduğunu... Girişi 385 lira olan şovda Müjdat Gezen’e sürpriz konukların eşlik edeceğini...

194 LİRA: Bugün İzmir Parc Ceremonie Kilizman’daki ‘Shake It’ müzik ve miksoloji festivaline giriş ücreti... Birbirinden ilginç kokteyllerin yanı sıra Ceza gibi müzisyenlerin konserleri de var. (www.biletix.com)

YENİLERDEN YENİ BEĞEN!

Haberin Devamı

Ataşehir’de TGI Friday’s: Etiler’deki şubesi 2012’de kapanan ünlü zincir Türkiye’ye geri döndü. Suadiye’den sonra salı akşamı Wynhouse’da ikinci yerini açacak. Menü Meksika ağırlıklı, kokteylleri iddialı.

Harbiye’de Dekk: Şehrin farklı noktalarındaki Banko Burger, Markus, Nappo Pizza, Yumami, Rita Deli, Nino Bakery gibi mekânları kendi barıyla bir araya getiren dev bir teras. Konser gibi çeşitli etkinlikler de yapılıyor.

Bazen de can Boazdan gelir
Dekk

Yazarın Tüm Yazıları