#enguzelankara

Instagram’daki #enguzelankara ve #hurriyetankara etiketli fotoğraflar arasında bu haftanın seçkisini ‘Ankara’da yaz’ kareleri arasından derledik.

Haberin Devamı

Başkent’te yaz sıcağının etkilerini, bu etiketleri kullanan @ibrahimgumusisik, @dilekgulsen ve @osmancangurdogan’ın fotoğraflarına yansımış.

KİMİNDE KİTAP KİMİNDE GİTAR

Haftasonu güneş yüzünü azıcık gösterse başkent sakinleri Seğmenler Parkı’nda alır soluğu. Kimini elinde kitabı, kimini omuzunda gitarıyla Ankara’da yaşayan binlerce kişiyi ağırlar Seğmenler Parkı. Önümüzdeki hafta ‘Seğmenler Parkı’ndan kareler arasında #enguzelankara ve #hurriyetankara etiketli fotoğraflardan bir seçki yayınlayacağız.
Seğmenler’deki en güzel kare benim diyorsanız, Instagram’a fotoğraflarınızı bu etiketlerle yollamayı unutmayın. Fotoğrafların üzerinde tarih, isim ya da başka bir yazı bulunmaması gerekiyor. Gönderdiğiniz fotoğrafların telif hakları yine size ait olup, Hürriyet Ankara’da okur fotoğrafları projesi dışında bir amaçla kullanılmayacaktır.

Haberin Devamı

İşte Rıza Özel’in seçimleriyle Instagram’dan #enguzelankara

İBRAHİMGÜMÜSISIK

TERİNİ SİLİYOR

#enguzelankara

‘Ankara’da yaz’ı anlatan en özel kare, @ibrahimgumusisik kullanıcı adıyla Instagram’da fotoğraflarını paylaşan İbrahim Gümüşışık’ın imzasını taşıyor. Başkentin simgesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahında saygı nöbeti tutan askerin terini bir ziyaretçi mendili ile siliyor.

DİLEKGULSEN

SICAKTAN KAÇIYOR

#enguzelankara

@dilekgulsen kullanıcı adıyla Dilek Gülşen’in, Eymir Gölü’nde çektiği fotoğrafta gölgede uzanan bir köpek yaz sıcağından kaçıyor.

BUNALAN GÜVERCİN

#enguzelankara

Sosyal medyada kendi ismini kullanan Osman Can Gürdoğan’ın (@osmancangurdogan) fotoğrafında yaz sıcağından bunalan bir güvercin Ankara’da bir parkta su keyfi yapıyor

Yazarın Tüm Yazıları