İşte heyecan tam olarak böyle bir şeydir

İster meslekte 30 yılı geride bırakmış olsun, ister mesleğe yeni başlamış... Altın Kelebek’te sahneye çıkan herkesin ortak bir noktası vardı: Heyecan.

Haberin Devamı

Ödül alan da ödül veren de kalakaldı o büyülü sahnede.
Her çıkanın gözleri doldu.
Geceye konuşamamaları damga vurdu. Yılların televizyoncusu Müge Anlı ağladı,
“Sadakatsiz” dizisinin o soğukkanlı ‘Derin’i Melis Sezen titredi. Daha önce o sahneye defalarca çıkan Hadise derin bir ‘ohhh’ sonrası konuşabildi.
◊ Kim olursanız olun...
◊ Ne kadar fazla sahne deneyiminiz olursa olsun...
◊ Yüzlerce kişinin gözlerine bakıp konuşmaya alışık bile olsanız...
Pantene Altın Kelebek heyecanı çok başkadır ve o heyecanı kontrol altına almak hiç kolay değildir.

Gecenin yıldızı

Kırmızı halıda Hande Can ile canlı yayındayken ilk konuklarımızdan biriydi Melis Sezen. Daha oradan, yani salona ilk girdiği andan itibaren belli etti geceye damga vuracağını. ‘Gecenin yıldızı geliyor çekilin’ der gibi attı adımlarını.
Neyi kaldı aklımda?
Kıyafeti, kolyesi ve en önemlisi de ‘coşkusu’.
◊ Sahneye çıkınca eli ayağı birbirine girdi Melis’in.
◊ Hazırladığı konuşma metni kafasından uçtu gitti.
◊ Doğaçlama yapmak istedi, yaparken telaşlandı.
◊ Günün sonunda ‘doğal’ olmaya karar verdi ve doğallığıyla kazandı.
Yani geceyi hakkını vererek yaşayıp, yaşattı.

Haberin Devamı

Törenin reytingi

Gelen reytingler bize gösterdi ki, tören coşkusu sadece salonda yaşanmadı.
Evlerde de törene özel hazırlıklar yapıldı ve çoğu kişi ekrana kilitlendi. Kanal D ve Teve 2’den canlı yayınlanan tören reytinglerde zirveye oynadı.
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, AB izleyici grubunda 4, ABC1 grubunda 6, Total’de ise 8’inci sırada yer almayı başardı.

Salonda aşk vardı

47. Pantene Altın Kelebek gecesinin bir de çiftleri vardı. Birbirine aşkla bakanlar, hayat arkadaşlarını alkışlayanlar, başarılarından gurur duyanlar...
Gecenin 3 aşık çiftini analiz ettim sizin için...
1- Demet Özdemir - Oğuzhan Koç:
Demet, gecenin açılış şovunu yapacağı için salona en erken gelen isimlerden biriydi. Yani Oğuzhan’ın elini tutarak giremedi içeriye, kısa bir süreliğine ayrı kaldılar. Demet şovu için sahneye çıktığında Oğuzhan ‘gururla bakıyordu sevgilisine’.
Kız arkadaşını izlerken en az onun kadar gururluydu. İlerleyen dakikalarda Oğuzhan çıktı sahneye ve ödül verdi. Demet de sevgilisini elleri kızarana kadar alkışladı, “bravo” diye bağırdı.
2- Gökçe Bahadır - Emir Ersoy:
En iyi proje albümü ödülünü alan Emir Ersoy’un yanında sevgilisi Gökçe Bahadır vardı. Kırmızı halıya girişlerinden gördüm ki Emir Ersoy, Gökçe Hanım’dan katbekat daha heyecanlıydı. Bırakmadılar birbirlerinin elini, Gökçe Bahadır sık sık sakinleştirmeye çalıştı sevgilisini.
3- Hadise - Mehmet Dinçerler:
Vaktinin çoğunu kuliste geçirdi Hadise. Kendisini hazır edip salona geldikten kısa süre sonra ödülünü almak için sahneye çıktı. Herkesin gözlerine bakarak, canlı yayında sevgilisine teşekkür etti. Birbirlerine olan aşklarını, Hadise sözleriyle, Mehmet bakışlarıyla anlattı.

Ve şovlar

Haberin Devamı

Ece Mumay:
Aylar süren hazırlığının karşılığını aldı. Sahneye 8 dansçıyla çıkıp ‘Peri’ şarkısını, çok başarılı bir koreografi eşliğinde seslendirdi. Ece’nin her sene başında yaptığı bir dilek listesi varmış ve Pantene Altın Kelebek’te sahneye çıkmak o dilek listesinin başında geliyormuş.
Sakiler:
Hasan, Yücel ve Serkan. Grup üyeleri tören için yeni şarkı çalışmalarını hızlandırdı ve sahnede yeni cover parçaları olan “Ölürüm Hasretinle”yi söyledi.
Feride Hilal Akın: DJ’ler Arem & Arman ile birlikte sahneye çıktı Feride Hilal Akın. Öncesinde kuliste yerinde duramıyordu. Ne güzel sesi varmış genç ismin.
Bunların hepsi şunu gösteriyor...
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde sahneye çıkan bu isimler yeni dönemin en başarılı temsilcileri...
O çok konuştuğumuz ‘Z’ kuşağı mesela...
◊ Onlar Ece Mumay’cı.
◊ Onlar Feride Hilal Akın’ın sıkı takipçileri.
◊ Onlar Sakiler yeni bir şarkı çıkarsın diye bekleyen tayfa.
Zamanla hepsi kariyerlerinin üzerine başarılar ekleyecek...

Yazarın Tüm Yazıları