Yılın duruşmasından geriye kalan

Sıla ve Ahmet Kural’ın davasının ilk duruşmasından geriye kalanlar şunlardı:

Haberin Devamı

◊ Ahmet Kural’ın bir saniye bile yüzünden eksilmeyen “sırıtışı”.
Batman serisinin ünlü karakteri Joker’i anımsatıyordu bu hali.
◊ Ahmet Kural’ın medyaya konuşmaktaki aşırı iştahı, Sıla’nın ise mahkeme salonu dışında susmayı yeğlemesi.
Sadece Twitter hesabından karşı tarafı, “Mahkemede konuşulan gerçekleri medya önünde bükmekle” eleştirmesi.
◊ Sıla ve Kural’ın aynı karede fotoğraflanmaları...
Ahmet Kural’ın Sıla’yı süzmesi, Sıla’nın ise bilinçli ya da bilinçsiz ona bakmamayı tercih etmesi...
◊ Okan Can Yantır ayrıntısı...
Evet, maalesef en çok konuşulan şeylerden biri oldu duruşmadan sonra.
En acısı da Ahmet Kural’ın uyguladığı şiddetin bir gerekçesi, bir “kıskançlık kılıfı” olarak kullanıldı Yantır’ın kendisi. Bu konu aslında bir başka yazının konusu, o da yarına gelecek.

Haberin Devamı

**Yemek sonrası eğlence arayana yeni seçenek... Çukurcuma’nın ‘gizli’si... Alaçatı’ya taşınan o kulüp... En sosyal ressam kim? Hepsi Şehir Atlası’nda.**

Şehir Atlası

◊ ALAÇATI’YA YENİ BİR ‘AFTER’
Klein’cılar bu yaz Bodrum’dan Alaçatı’ya taşınıyor. Sezondaki yeni adresleri Madeo’nun içindeki Dusk. Tüm ‘after’ mekanları halihazırda meşhur olan Alaçatı’ya Klein’ın da girmesiyle kıran kırana bir rekabet yaşanacak gibi.
◊ YEMEK SONRASI EĞLENCE ARAYANA
Doğan Akbaş ve Mert Özsarıkaya’nın açtığı modern meyhane Lüsyen, Karaköy’ün yenilerinden. İlerleyen saatlerde Lüsyen’de müzik yükseliyor ve gece yarısına dek eğlence sürüyor. Yemek sonrası eğlence devam etsin isteyenler için iyi bir seçenek.
◊ EN SOSYAL RESSAM
Ressam Sedef Gali cumartesi geceleri Hudson’da bir parti serisine başladı. Gali ayrıca en son Kabataş’taki Setup’ta açılan “Benlik Süreci” sergisinin de küratörlüğünü yaptı. Gali’nin adını eğlence hayatında sık duymaya başlayacağımız kesin.
◊ ÇUKURCUMA’NIN ‘GİZLİ’Sİ
Çukurcuma’daki meşhur kafe restoran Cuma sessiz sedasız bir gizli bar açtı: Salon Cuma. Sadece perşembe ve cuma geceleri açık olan mekanda canlı performanslar da olacakmış.
◊ BEBEK’TE YENİ NESİL BİR MEKAN
Bebek’te her şeyi bir arada barındıran yeni bir etkinlik mekanı açıldı: Avlu Bebek. Galeri, botanik ve tasarımı aynı çatı altında toplayan Avlu’nun açılışı şerefine MasterChef jürisi şef Somer Sivrioğlu özel bir yemek daveti de gerçekleştirmişti.
◊ PAZAR ‘HAZİNE’Sİ
Pazar geceleri aslında cumartesi kalabalığında dışarı çıkmak istemeyen birçok insan için alternatif bir gecedir.
Ama mekanlarda o gece ekstra bir şey yoktur genelde. Cihangir’deki Hazine bu duruma ‘şık’ bir alternatif buldu. Simge’yi pazar çıkarmaya başladı.e.
◊ BEBEK OTEL TAM GAZ
Daha önce yazmıştım, kimin satın alacağı merak konusu olan Bebek Otel’i Muzaffer Yıldırım’ın aldığını... Satın alır almaz oteli hızla dönüştürmeye başladı Yıldırım. Öyle ki Mahmut Anlar ve ekibi oteli The Stay olarak mayısa yetiştirecekmiş. Şu an çok konuşulan şeylerden biri bu.
◊ İLGİNÇ BİR DİYALOG
Geçtiğimiz cumartesi gecesi Lucca’daydım. Dışarıda, kapıya yakın bir yerde olduğum için güvenlikle içeri girmeye çalışanlar arasındaki ilginç diyaloglara sıkça kulak misafiri oldum.
Mesela içeri girmek isteyen bir genç, “Ben X’in yeğeniyim” dedi önce. Güvenlik, “X kim, tanımıyorum” deyince karşısındaki genç X’in Instagram profilini gösterdi hemen. Bu kez güvenlik bahsedilen kişiyi hatırladı, “Tamam, şimdi oldu, geçebilirsin” dedi. Instagram profili deyip geçmeyin yani.

Yazarın Tüm Yazıları