Instagram’da yerli top 10

Evlerde daha çok vakit geçirilen, bu yüzden de sosyal medyanın içine daha fazla düşülen bir yıldı 2020. İşte bu yüzden yılın en iyi Instagram pozlarını belirlemek kaçınılmazdı.

Haberin Devamı

1- Ajda Pekkan

İlk karantina döneminde bahçesinde spor yaparken paylaştığı bu fotoğrafla, tüm nesilleri tokat atıp kendine getiren şu mesajı veriyordu süperstar: Evde kalın ama spor da yapın!
Instagram’da yerli top 10
Tabii hiç kimseler Ajda gibi spor yaparken bu kadar tersiz görünmeyi başaramadı, orası ayrı.

2- Serenay Sarıkaya

Denizin içinde çekilmiş bu mavi derinlikler pozuyla “Divan şiiri gibiyim, naber?” diyerek tüm ünlü kadın arkadaşlarına nanik yapıyordu Serenay Sarıkaya.
Instagram’da yerli top 10
3- Eda Taşpınar

Eda’nın 90 yaşındaki anneannesiyle egzersiz yaparken çektirdiği bu poz, tam da evinde miskin miskin oturanlar için “Haydi, ayağa kalk!” diyen enerjik bir pozdu, hani Annie Leibovitz görse bu ikiliyi hemen Vanity Fair’e filan kapak çekerdi.
Instagram’da yerli top 10

Haberin Devamı

4- Seda Sayan

Yüzüne yaptırdığı askılar, türlü gerdirmeler sonrası Seda Sayan bandajlarını atıp soluğu Bodrum’da almış, yeni yüzüyle bu pozu verdiğinde olay olmuş, yorumlar ortak bir şaşkınlık paydasında toplanmıştı: “Ablam çok güzel olmuşsun da, bu sen misin gerçekten?”
Instagram’da yerli top 10

5- Beren Saat

Bıkkınlık veren iç dalgalanmalarını, bunalım virajlarını uzun Instagram metinleri sayesinde öğrendiğimiz Beren Saat, nihayet mayıs ayında bu müjdeli ve Kenan Doğulu’ya ithaf edilmiş “Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum” diyen aşırı coşmalı, hayli sempatik çift şımarıklığındaki pozu paylaşmış, “Ay, nihayet mutlu oldu” dedirtmişti.
Instagram’da yerli top 10

6- Burak Özçivit

Eşi Fahriye Evcen’le uyumlu olmak adına aynı renklerde giyilmiş bir spor kıyafetle, kucağına oğlu Karan’ı da alarak ailecek tramboline çıktıkları bu pozla takipçilerine “Siz de bizim gibi zıp zıp zıplamayı ihmal etmeyin” mesajını vermiş, mutluluk katsayısını 7 milyon küsur görüntülemeyle taçlandırmıştı Burak Özçivit.
Instagram’da yerli top 10

Haberin Devamı

7- Süreyya Yalçın Baran

Karantinada kilo alanlara inat, okyanusun öbür ucundan verdiği “yan yağlarımı eritmelere doyamıyorum” pozuyla düşman ve de selülit çatlatmıştı Süreyya Yalçın Baran.
Instagram’da yerli top 10

8- Gupse Özay-Barış Arduç

Ünlü çift yaz ortası verdikleri bu ani evlilik pozuyla az önce Ferzan Özpetek’in film setinden çıkıp gelmiş, İtalyan akrabalarının yaptığı tüm spagettileri mideye indirmenin verdiği hazla bir ömür boyu tok kalacaklarının garantisini vermiş gibiydi.
Instagram’da yerli top 10

9- Yıldız Tilbe

İlk karantina dönemi boyunca evinin üst katındaki kalorifer peteği önünden yayın yapmaya doyamayan Yıldız Tilbe, “Merkezi ısıtma mı kombi mi abla?” polemiklerine yol açsa da, yıl içinde saçını sık sık değiştirmesi ve ilginç çıkışlarıyla bu polemiği elbette unutturmuştu. Ama geriye petek pozu kaldı yadigâr.
Instagram’da yerli top 10

Haberin Devamı

10- Özge Özpirinçci

“Gel, tepeme çık bari” şeklinde kavga lafının kedili versiyonunu canlandıran Özge Özpirinçci, yılın en sempatik Instagram insanı unvanını kimselere kaptırmak istemediğini belli eden bir özgüven sergilemeyi ihmal etmiyordu.
Instagram’da yerli top 10

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları