Efsane aşklar bitmez 

Bir süredir yabancı medya magazininde yazılıp çizilen şeylerden biriydi:Madonna ile Sean Penn yeniden mi beraber diye...

Haberin Devamı

Efsane aşklar bitmez

Çünkü ikilinin son aylarda beraber çok fazla vakit geçirdiğine şahit olunmuş.Hatta Penn’in kız kardeşiyle birlikte Madonna’nın Rebel Heart turnesini izlemek için Brooklyn Barclays Center’a gitmesi dikkat çekmiş...Son olarak eski karı-koca cumartesi gecesi Help Haiti Home Vakfı’nın gecesinde bir araya geldi.O gecede çekilen şu fotoğrafa uzun uzun bakmadan duramadım.Sean Penn öyle bir bakmış ki Madonna’ya. Ve her daim mesafeli, soğuk duran Madonna öyle bir erimiş ki...Demek ki;Efsane aşklar hiçbir zaman tam olarak bitmiyor...Film bir yerde kopup birbirinden uzaklaşsan dahi aslında içten içe biliyorsun:O duygu o fırtına öyle kolay kolay bitmez. Şimdi, hayatlarının başka bir evresinde, bu iki eski aşığın yeniden bir araya gelip gelmeyeceği sorusu çok da önemli değil. Yan yana geldiklerinde bu durumdan hoşnut oldukları belli ya, gerisi boş. 

 

 

Haberin Devamı

Stil kapışmasını kim kazanır 

ELLE Dergisi’nin stil ödüllerini seviyorum.Farklı bir ödül töreni ve en güzeli de adaylar oylamaya sunuluyor.Bu yıl kimler aday diye kategorilere şöyle bir baktım.Kadın oyuncular kategorisinde Saadet Işıl Aksoy, Selma Ergeç, Serenay Sarıkaya ve Sinem Kobal aday.Bu kategoride favorim açık ara Serenay. Gerçekten tarz sahibi. Davetlerdeki kıyafetlerine bakmak yeterli.Zaten Serenay hayranları öyle çılgın ki, bu kategoride starlarını yalnız bırakmayacaktır, eminim.Erkek oyuncu kategorisinde ise kararsız kaldım.Ne Şükrü Özyıldız ne de İbrahim Çelikkol’un bence akılda kalıcı bir tarzı var.Sokaktaki herhangi yakışıklı bir genç bile onlardan daha tarz giyiniyor.Kadın şarkıcılar arasında ise Gülşen ve Ayşe Hatun Önal kapışacaktır.Erkek şarkıcılarda favorim ise Gökhan Türkmen ve Mabel Matiz.Unutmadan oylama 15 Ocak günü sona eriyor.www.ellestyleawards.com adresine girmeniz yeterli.

Haberin Devamı

Efsane aşklar bitmez

‘Sezen’li Yıllar’la yeniden 

Cüneyt Özdemir, “Bu konseri esas Volkswagen Arena’da izle. Oradaki sahnenin imkanları daha geniş olduğu için konser etkisi iki kat farklı olacak” demişti. Harbiye Açıkhava’da yazın gerçekleşen Sezen’li Yıllar konserinden sonra. Konserin yönetmenliğini yapan Özdemir’in bir bildiği vardır diye düşünüyorum. İşte bu yüzden bu perşembe ve cuma Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Sezen’li Yıllar konserlerinden birine mutlaka gideceğim. Hem yazın tadı damağımda kalmıştı. Bakalım Sezen Aksu’nun bu 3.5 saatlik şovunun demlenmiş hali nasıl olacak? 

 

Çok ‘asılgan’ bir tip 

Türkçe muhafazakarlarından değilim. Sokak dilinde kelimelerin eğilip bükülmesini eğlenceli buluyorum. Son duyduklarımdan biri de bu: Asılgan! Özellikle gençler, peşinden çok koşanlar için bu kelimeyi kullanıyor. “Asılmak” fiilini alabora ederek. Bakınız, cümle içinde de kullanalım: “Çok asılgan bir tip, köşe bucak ondan kaçıyorum.”

Yazarın Tüm Yazıları