Hürriyet sizin çocuklar!

Hürriyet’in geleneksel hale gelen gazetesi 23 Nisan Hürriyet’i için geri sayım başladı. 7-14 yaşları arasındaki çocukların yolladığı karikatür, yazı, şiir ve fotoğrafların yer alacağı gazete, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yayımlanacak.

Haberin Devamı

İster yazsın, ister çizsin, ister çeksin

23 Nisan Hürriyet’i yarışması; fotoğraf, karikatür ve yazı olmak üzere üç dalda yapılacak. En iyi yazıyı yazan üç çocuk dizüstü bilgisayar, en iyi fotoğrafı çeken üç çocuk dijital fotoğraf makinesi, en iyi karikatürü çizen üç çocuk da tablet kazanacak. Yarışmanın sonuçları, 23 Nisan günü Hürriyet Gazetesi ile birlikte verilecek olan 23 Nisan Hürriyet’i ekinde yayımlanacak. Gazetede yer almak isteyen çocuklar şiir, kısa yazı, röportaj, fıkra veya anı gibi  çalışmalar da gönderilebilecek.

Hürriyet sizin çocuklar

Son başvuru tarihi 15 Nisan

Çocuklar, 15 Nisan 2019 Pazartesi gününe kadar yazı, karikatür veya fotoğraf dallarındaki çalışmalarını hck@hurriyet.com.tr e-posta adresine veya “23 Nisan Hürriyeti, Hürriyet Gazetesi, 100. Yıl Mah. 2264 Sokak No: 1 34204 Bağcılar-İstanbul” posta adresine gönderebilecek. Hürriyet Çocuk Kulübü jürisinin yaptığı değerlendirme sonucunda en iyi yazılar, fotoğraflar ve karikatürler ödüllendirilecek.

Haberin Devamı

HADİ GİDELİM

Kidzmondo’da Arjantin günleri
Çocukların ülkeleri ve kültürleri tanıdığı etkinliğin bu haftaki bölümünde Arjantin var. Çocuklar ülkenin kültürel simgelerinden tangoya kadar pek çok özelliğini deneyimleyecek.

Yer: Etkinlik-Trump Towers
Tarih: Bugün/Yarın
Saat: 10.00
Fiyat: 85,50 TL
Tel: (0212) 348 10 00

Hürriyet sizin çocuklar

Şarkılı orman müzikali

Akıllı tavşan Momo ve arkadaşlarının şarkılı ormandaki maceraları çocukları çok eğlendirecek.

Yer: Tekirdağ-Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi
Tarih: Bugün
Saat: 14.00/16.00
Fiyat: 35 TL
Tel: (0282) 726 50 80

Hürriyet sizin çocuklar

Sahnede goril var

Goril oyuncaklarıyla oynamayı çok seven bir kız çocuğunun öyküsü bu. Babasının ona hediye ettiği goril oyuncağıyla hayatı değişir. Oyun, sevginin ve dostluğun önemini anlatıyor.

Haberin Devamı

Yer: İstanbul-Akbank Sanat Beyoğlu
Tarih: Bugün
Saat: 11.30
Fiyat: 13.00
Tel: (0212) 252 35 00

Hürriyet sizin çocuklar

HAFTANIN KİTABI

Usta yazar Adnan Binyazar “Uzun İnce Yolda” adlı kitabında halk ozanımız Âşık Veysel’in hikâyesini oldukça sıra dışı bir şekilde işliyor. Bu kez 10 yaş üstü çocuklar için…

Yayınevi: Doğan Egmont
Yazar: Adnan Binyazar
Tür: Biyografi
Sayfa: 110
Fiyatı: 10 TL 

Hürriyet sizin çocuklar

Yazarın Tüm Yazıları