Yazık!

MAÇA başladığı kadro gösteriyor ki Vahid Hoca hâlâ arayışta...

Haberin Devamı

İdeal kadronu 1,5-2 ayda oluşturamamışsan, arkandan koşan camiaya da zarar verebileceğini unutmamalısın! İlk 11’in belli olsun artık. Hatta senin uğruna Trabzon evladı olan ve geçen sene mucize yaratan Hami Hoca’yı bile hiçe sayan başkanın eminim ki sabrı taşmak üzeredir.
Vahid Hoca, oyuncuların mevkileri ile oynamayı ne zaman bırakacaksın merak içerisindeyim. Üç gün önce sağ bek oynayan ve gerçek mevkisi sağ bek olan Bosingwa’yı hangi akla hizmet orta alana alıyorsun? Onca transferin suyu mu çıktı? Yazık, çok yazık!

SORUMLULAR BELLİ

BORÇ içerisindeki kulübü, defans oynatarak hiçbir hücum aksiyonuna sokmaya meğilli olmayan bir hocaya teslim ettiler. Başta Tolunay Hoca’yla sonra Hami Hoca’yla konuşma gereği bile duymadan gönderirken hiç mi, “Bu da başımıza gelebilir” diye düşünmediniz? Vicdanınız hiç mi sızlamadı sayın başkan?
Skor elden gittikten sonra maç içerisinde 4 forvete dönseniz, Bosingwa’yı sağ beke çekseniz ne olur! Takımda ne oyun disiplini, ne de istek var. Kendini kovdurmak için uğraşma bu kadar hocam! Üzüldüğüm tek şey; futbolun beşiği olan bir kentin taraftarlarının futboldan soğutulması!

MAÇIN İLK 3’Ü

Haberin Devamı

1- VAHID Hoca’nın maça kulübede başlayıp, oradan çıkmadan bitirmesi.
2- Koca 90 dakika boyunca 1 net pozisyonu dahi olmayan Trabzon...
3- Skora rağmen takımını destekleyen Trabzonspor taraftarı...

GEÇMİŞ OLSUN ONUR

TRABZONSPOR ve Türk sporuna değer katan sevgili Onur’umuza büyük geçmiş olsun. Bir an önce sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza bekliyoruz.


Yazarın Tüm Yazıları