Trabzonspor ders çıkarmalı

Herhalde Bilic bile bu kadar kötü bir Trabzon beklemiyordu. Tamam kaybedilen tek bir maç, ama başta Ersun Hoca olmak üzere futbolcular gereken dersi çıkarmalı.

Haberin Devamı

HER iki tarafta hızlı futbol oynatmayı seven teknik direktörlere sahip... Burada en büyük avantajı kim yakalayacak diye düşünüyordum, tek bir cevap vardı aslında? O da hamleleri doğru yapan kazanacaktı. Bilic dersine iyi çalışmış. Maça Beşiktaş çok hızlı ve baskılı başladı üzerine de kaleci Fatih’in büyük hatasını affetmeyen Veli ile golü bulunca çok rahatladılar.
İki noktaya dikkat çekmek isterim son haftalarda oynanan takım oyunundan hiçbir eser yoktu Trabzonspor adına futbolcular bu önemli maça hiç iyi konsantrasyon olamamışlar, bu da bütün maç boyunca bariz bir şekilde görüldü.

ORTA SAHA KAYIP


HAFTALARDIR orta sahayı öve öve bitiremediğim, başta Özer ve Mehmet olmak üzere böyle önemli bir müsabakada hiçbir katkı sağlayamamaları takım adına çok olumsuz bir görüntüydü. Başta bu ikili olmak üzere hiçbir oyuncunun Beşiktaşlıların çabuk oyununa cevap verememesi kaybedilen 3 puanın başlıca nedeni oldu.
Böyle mi şampiyon olmak istiyorsunuz.
Şampiyon olmak istiyorsanız sadece orta sıralardaki takımı yenmekle olunmaz. Önce kafada başlar kazanmak, özellikle sizin için 6 puan değerinde bir maçınız varsa, hiçbir önlem alınmaması herhalde dün gecenin en büyük hayalkırıklığı oldu... Beşiktaş’ın sezon başından beri sürekli kanatlardan çabuk oyun anlayışına ve orta saha baskısına karşı derslerini iyi çalışmadıkları zaman takımın ne hallere düştüğünün net bir fotorafını gördük. Umarım başta Ersun Hoca olmak üzere futbolcularda bu vasat görüntüyü görmüşlerdir ve gerekli dersi çıkarmışlardır.

Haberin Devamı


TOLGA YATMADI BİLE


NE Yusuf ne de Sefa kanatları kullanamayınca Cardozo’nun topla buluşamayınca Tolga’ya da fazla iş düşmedi. Herhalde Bilic bu kadar kötü bir Trabzonspor beklemiyordu; bekleseydi kalecisiz oynardı! Bir şut bile atamadı Trabzonspor. Kaybedilen bir maç ama en kısa zamanda toparlanmazsanız sadece maç kaybetmeyle kalmazsınız...
Bu arada talihsiz bir şekilde burnu kırılan Mustafa’ya acil şifalar dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları