Ersun Yanal klasiği

GİTTİĞİ her takımda ilk haftalarda fırtına estiren Ersun Yanal’ın ilerleyen haftalarda klasik düşüş görüntüsüne dönüş yapması kaçınılmazdı.

Haberin Devamı

Küresel ısınmanın gerçekten tehlikeli boyutta olduğunu 2014 yılının son karşılaşmasında da gördük. Trabzon gibi bir şehirde ısının 20 derece olması da bunun bir kanıtı. Bizim dönemlerimizde bu mevsimde zeminler karlı olurdu.
Trabzonsporlu oyuncular yeni yıla erken girmek için az sayıda kendilerini destekleyen taraftarlarına güzel bir galibiyet vermek adına sahaya çıktı. Ve bir an önce de gol atıp rahatlamak istiyorlardı.

YANLIŞ KADRO TERCİHİ

Bunun için de özellikle Yusuf’un tarafını ilk dakikadan itibaren kullanmaya başladı. Fakat Yusuf’un diğer maçlara oranla çok düşük bir performans sergilemesi ve Ersun Hoca’nın da yanlış kadro tercihi tam bir hayalkırıklığı yarattı.

ESKİŞEHİR’İN KUMAŞI İYİ

Belli ki Yanal, devre arası kadrosunda düşünmediği oyuncuları son bir kez daha görmek istemiş. Eskişehir’in belki kadro kalitesi ligde sonucu alamıyor fakat iyi kumaşı kaliteli oyunculara sahip olduklarını ve kendilerinden daha üstün olan takımları çok terleteceklerini saklamıyorlar.

Haberin Devamı


DEFANS UYUMSUZ

Özellikle son haftalarda bu kadar gol yenmesinin en büyük nedeni defans oyuncularının konsantrasyon eksikliğidir. Bir hafta önce 3 gol yediğin posizyonlardan ders çıkaramıyorsanız burada en büyük hata onlara doğruyu öğretecek olan Ersun Yanal’da.


12 MİLYONLUK YEDEK

Başkan yapmış olduğu açıklamada Waris’e teklif olduğunu fakat satmayı düşünmediklerini açıkladı. Ben diyorum ki oynatmayı düşünmediğiniz bir oyuncuyu bundan sonra 1 milyona satarsanız büyük başarı olur! Belaklem sakatlanmasaydı acaba Waris oyuna dahil olurmuydu?


Özer sağda kayıp

Özer’in alışık olduğu mevkii dışında oynadığı zaman ne takıma ne de kendisine çok fazla bir fayda saylayamacağını hocası ne zaman görecek? Kendisi serbest santrafor arkasında çok daha rahat ve faydalı bir oyuncudur. Attığı muhteşem golle bunu ispatlamış oldu.

İBRAHİM GÜVEN VERDİ

Son dönemler kaleci konusunda Trabzonspor çok şanslı diyebiliriz. Çoğu lig takımları yabancı kaleci oynatmak zorunda kalırken Trabzonspor geleceğin 10 yılını kurtarmış durumda. Kaleyi ilk defa geçen İbrahim bana açıkçası güven verdi. Yediği gollerde, defans rakibi onunla bu kadar karşı karşıya bırakırsa yapacak çok fazla şeyi olmaz. Fakat şu bir gerçek ki Trabzonspor’un aldığı mağlubiyetlerden çok ders çıkarması gerek.

Yazarın Tüm Yazıları