Çöküş devam ediyor

TRABZON’a geldiği günden itibaren özellikle kamuoyunda ‘Yerli Mourinho’ diye lanse edilen insan hatta daha da ileriye giderek Fatih Sultan Mehmet ile eş tutulan bir hoca...

Haberin Devamı

Acaba onu bu kadar büyütmek ne kadar doğru? Onu eleştirmek lazım. Bir G.Saray maçını farklı kazanmak her şeyin düzeldiği anlamına gelmez, bunu da geçtiğimiz 90 dakikada ve en son oynanan Beşiktaş maçında iyi bir şekilde gördük. Beklenenin aksine Trabzonspor alınan farklı Beşiktaş mağlubiyetinden iyi bir ders çıkaramamış.


EKİCİ KENDİNE GEL!


SEZON başında kadroya katılan, kazanılan bütün galibiyetlerde en önemli rolü oynayan Mehmet Ekici’nin alınan son Beşiktaş ve Legia mağlubiyetlerinde hiçbir varlık gösterememesi ve sezon başındaki performansına çok uzak bir oyun sergilemesi, herkesin aklında büyük bir soru işareti bırakmıştır. Eğer sen bu takımın vazgeçilmezi olmak istiyorsan aklını başına topla ve sahada ruhunu ortaya koy!


TUR GARANTİ


BİR üst tura çıkmış olmanın verdiği rahatlıkla Trabzon’un, Devler Ligi’nden gelecek rakiplere karşı oyun anlayışını düzeltip aynı zamanda ciddiyetini koruması gerekiyor. Özellikle kendi sahasında cezalı olan ve seyircisiz oynayan Legia karşısında hiçbir varlık gösteremeyen bir futbolcu topluluğunun, ikinci turda ortaya nasıl bir performans koyacağını Trabzon’a gönül vermiş taraftarları eminim ki düşündürüyordur.
Önünüzdeki turlarda çok daha zorlu rakiplerle karşılaşacağınızı hatırlatarak ve hiçbir rakibi küçümsemeden, iş ciddiyetini elden bırakmadan en iyisini yapacağınızı umuyorum.

Yazarın Tüm Yazıları