Bir varmış bir yokmuş

Masallardaki kahramanlar gibi Trabzonspor... Deplasmanda ihtiyacı olan her takıma çok önemli puanlar bırakıyorlar, kendi sahasında kötüye rağmen kazanmasını biliyorlar.

Haberin Devamı

Geçen hafta Antep deplasmanında çok kötü bir futbolu ortaya koyup haklı bir mağlubiyet aldılar fakat önemli nokta şu, ne hoca ne de futbolcuların hiç bir ders çıkarmamış olması çok şaşırtıcı.
Oysa kahramanlar heryerde kahramandır. Saha içerisine bakıyorum, kimin ne yaptığı belli olmayan bir topluluk var sanki. Ne kanatlar çalışıyor ne de orta sahadan bir destek geliyor forvete. Hal böyle olunca tribünlere gelen az sayıdaki taraftarlar bile homurdanarak aslında isyanlarını ortaya koyuyordu. Fakat onlar bile bu kötü oyuna rağmen galibiyete razıydılar. İlk yarı söylenecek çok fazla bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. İkinci yarı özellikle Deniz’in golüne kadar daha atak oynayan ve pozisyon bulan Akhisar oldu. Ama işi bitiren ve maça noktayı koyan Deniz Yılmaz oldu.
Bu oyun anlayışı ilerki haftalar için nekadar yeterli olur bilinmez ama şu bir gerçek, bu kadar para harcanan takımın ezici üstünlüğü olmak zorunda.

Haberin Devamı


USTA İŞİ GOL


Her maçta olduğu gibi ya gol atarak ya da asist yaparak maça damgasını vuran bir Mehmet Ekici çıktı yine ortaya. Belki o vurduğu top kaleye hedeflenmişti ama kötü vuruşu takımın usta golcüsü Cardozo’ya pas olarak gelince topukla gelen ikramı geri çevirmedi Paraguaylı ve takımını kötü futbola rağmen öne geçirmeyi bildi.


30 MİLYONLUK YEDEK


Alınması bir olay, gelişi bir olay, yaptığı açıklamalardan sonra onca parayı verip aldığınız adamı yedek bırakmak büyüklüğü göstermez. Milyonları verip zar zor ikna edilip hatta neredeyse yalvararak transfer edilen oyuncudan yararlanamamak için bence önce onu maçlara motive edemeyen teknik ekip sorumludur. Zaten yaptığı açıklamalardan sonra Erkan Zengin’in bordo mavili formayla üstün bir performans göstermesini açıkca ben hiç bir zaman beklemedim. Artık son haftalara girilirken elini taşın altına sokmak zorunda. Galibiyet Avrupa için çok önemliydi, fakat oyuncuların kendilerine eziyet çektirmekten biran önce performanslarını üst seviyeye çekmek için daha iyi çalışmaları gerek.

Yazarın Tüm Yazıları