Avantaj Trabzon'da

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında bir satranç oynanacak. Bana göre bu satrancı Vahid Hoca daha iyi oynar.

Haberin Devamı

SEZONA flaş transferlerle giren Trabzonspor maalesef beklentileri ilk maçta karşılayamadı. Ligin ilk maçı. Takım kampına katılamayan oyuncular. Uyum sorunu. Kaybedilen 2 puan. Cardozo yine yok ama Trabzonspor, zorlu maça hazır.
TARAFTAR: Saha ve seyirci avantajı Trabzon’dan yana. Geçen sezon yarıda kalan maçı hatırlatmama gerek yok. Umarım bu sezon böyle bir görüntüyle karşılaşmayız. Taraftarın görevi takıma 90 dakika destek vermek.

GÜZELLiKLER KONUŞULSUN

FENERBAHÇE: İlk maçı kendi sahasında oynayan F.Bahçe ligin en hazır ve formda takımı olan Karabük’ü zor da olsa geçti. Önemli nokta, o maça yeni hocasıyla çıkan Fenerbahçe’nin oyun anlayışında geçen sezonu aratması.
HOCALAR: Başlığımı atma sebebim bu maçın skorunu oyuncuların performansı kadar hocaların oyuna müdahalelerinin belirleyecek olması... Bir satranç oynanacak. Bana göre bu satrancı Vahid Hoca iyi oynar.
VE SONUÇ: Çatılara yerleştirilmiş keskin nişancıların değil, futbolun saha içerisindeki güzelliklerinin konuşulduğu bir maç olmasını istiyorum. Umarım içeride de dışarıda da bayram havası olur.

Yazarın Tüm Yazıları