Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

Birçok kişi hatırlayacaktır. Ankara’da bir dolmuş şoförü, yaklaşık bir ay önce koronavirüse dikkat çekmek amacıyla dolmuşuna maske takmıştı. O dolmuş, dijital kolaj çalışmalarıyla sosyal medyada arzıendam eden @effectifu’nun elinde galaksi yolculuğuna çıktı.

Haberin Devamı

@effectifu çalışmasını Led Zeppelin’in ‘Stairway to Heaven’ şarkısına göndermede bulunarak, “Stairway to Ulus... photo: @yekbaskan” notuyla paylaştı. Alternatif Ankara hayatının izini süren @lavarlaa’nın da Instagram hesabında yer verdiği tasarıma şu yorumlar geldi:
@lyl.glr Yakında vizyonda.
@gokhanbulut85 Led Zeppelin&Ulus/Telsizler.
@gzm_by Tabi ki Ege dolmuşu.
@i.syluu İstikrarlı hayat hakikattir.
@aucengz Jimmy Page sürüyor sanırım dolmuşu.

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

BÜYÜK İLGİ TOPLAMIŞTI

Abidinpaşa hattında dolmuş şoförlüğü yapan Adem Kaya, koronavirüse dikkat çekmek amacıyla dolmuşuna maske takmıştı. Direksiyon başında kendisi de maske takan Kaya, aracının içine terlik ve çöp kutusu koymuştu. Dev maske büyük ilgi toplarken, Kaya, Ankara dolmuşçuları olarak araçların hepsini dezenfekte ettirdiklerini dile getirmişti.

Haberin Devamı

İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ

Koronavirüse karşı büyük bir mücadele veren sağlık çalışanlarını, ufak bir teşekkür olarak üç haftadır sayfalarımızda misafir ediyoruz. İşte, dördüncü haftamızda sağlık çalışanlarının paylaşımları:

@drberkan75 İşimizin başındayız!

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

@dr_bilalsengu Reanimasyon Anesteziyoloji Yoğun Bakım.. but they are not astronauts.

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

@harunzengn Paylaşmasak olmazdı.

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

@dytburcuozysl Günaydın. İşimizin başındayız.

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

@drsemkan Uykunun belki en tatlı zamanı ama ekip olmak, emek vermek ve şifaya vesile olmanın verdiği hazzı ne tutar...

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

EN SEVİLEN KARAKTER

Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız bir uygulama var: Waifu. Uygulamayı bilmiyorsanız da sosyal medyada şu sıralar herkesin anime karakterine dönüşmeye başladığını fark etmişsinizdir. ‘Waifu’, anime ve manga tutkunlarının en sevdikleri karakteri tanımlamak için kullandıkları bir kelime. Ve son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da @satrayni tarafından Waifu akımına dahil edildi. @satrayni tarafından Twitter’dan yapılan paylaşımı, binlerce kişinin yanı sıra Başkan Yavaş da beğendi.

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

@muzdarib, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Salgın günlerinin en sevimli fotoğraflarından birini çektim galiba. Ankara - 22.04.2020” notunu düştü.

Maskeli dolmuş galaksi yolcusu

Yazarın Tüm Yazıları