Plan yapmak bu hafta zor olacak

Cumartesiden pazara geçerken gece biraz stres stres yaşanmış olabilir.

Haberin Devamı

Ama gün sevgi paylaşımlarına açık ve güzel başlıyor. Plan yaparak ilerlemek zor olabilir.
Planlarda meydana gelebilecek değişiklikler hesaba katılmalı, olayların akışına uygun programlar yapılmalı.
Beklenmedik olaylar ya da açıklamalarla karşılaşabiliriz. Değişken fikirler kafa karıştırabilir.
Günün ilk yarısı daha akıcı ve olumlu ilerleyecektir. İkinci yarısında belirsizlikler, yanıltıcı durumlar veya konsantrasyon zorlukları gündeme gelmeye başlayabilir.
Hepinize keyifli günler.
Sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Bazı kişiler bu hafta sonu, bir kez daha ne yapmaya çalıştığınızı sorgulayabilirler. Bazı planlarınızı onaylamak da istemiyor olabilirler. Dolayısıyla, o kişilere defalarca anlatmış olsanız bile, bir kez daha ne yapmak istediğinizi anlatmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Boğa
Bazı konularda yaşanabilecek gelişmeler, bu hafta sonu hayal kırıklıklarına neden olabilir. Bu yaşananlardan ne dersler çıkarmanız gerektiği üzerine düşünmeye başlarsanız, yaşananların güzel taraflarını görmeye başlayabilirsiniz.

İkizler
Kesinleştiğini düşündüğünüz bazı planlar alışılmadık bir seyir izleyebilir. Ani gelişmelere uyum sağlamak zorunda kalabilirsiniz. Siz evde olmadığınız için, hafta sonu size gelecek temizlik görevlisine kapıyı açacağını söyleyen komşunuz, telefon edip, “Ben hafta sonu yokum. Anahtarları paspasın altına bıraktım. Oradan alacaklar” derse, şaşırmayın.

Yengeç
İş yaşamınızı ilgilendiren konularda gelişebilecek ani olaylar söz konusu olabilir. Sabırlı davranmayı başarabilirseniz, başta rahatsız edici gibi duran bu gelişmelerin, aslında varmak istediğiniz yolda daha hızlı hareket etmeniz anlamına geldiğini görebilirsiniz.

Aslan
Bazı kişiler, bazı konularda istikrarsız davranabilirler. Sizin yolunuza çıkmaya çalıştıklarını da gözlemleyebilirsiniz. Sakinliğinizi korumalı, uzlaşmacı ve affedici olmalı, olayları kişisel algılamamalısınız.

Başak
Kârlı veya kazançlı çıkacağınızı düşündüğünüz, basit gibi görünen bazı olaylar ya da durumlar oldukça karmaşık hal alabilir. Olayları hafta sonunun atmosferine vermeli ve harekete geçmek için pazartesi gününü beklemelisiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Anlaşmazlıklar, yanlış uygulamalar, yanılgılar ya da olumlu düşünceyi zorlaştıran gelişmeler söz konusu olabilir. Bu tür olumsuzlukların hafta sonu oluşan gezegen dizilimlerinden kaynaklandığını düşünüp, geçici bir durum olduğunu bilmeniz sizi rahatlatacaktır.

Akrep
Apaçık ortada olan durumları tartışmak anlamsız olsa da, bu hafta sonu zaman zaman böyle olaylar yaşayabilirsiniz. Olayların sizin yararınıza sonuçlanmasını istiyorsanız, şaibeli tavsiye ya da önerileri olan kişileri dinlemeyip, kendi bilgilerinize göre hareket etmeniz gerekebilir.

Yay
Bu hafta sonu, eğer bazı olayların kontrolü tam olarak sizde olsaydı, neler yapabileceğinizi düşünüp, hedefler koyabilir ve peşinden gidebilirsiniz. Bu olaya konsantre olmanız durumunda önünüze hiçbir şey ve hiç kimse çıkamayacağa benziyor.

Haberin Devamı

Oğlak
Meslektaşlarınızı, ailenizi, arkadaşlarınızı veya işbirliği içerisinde olduğunuz kişileri ilgilendiren konularda yaşanan gelişmeler veya açıklamalar sizi hazırlıksız yakalayabilir. Bu olaylara uygun yeni düzenlemeler yapılması, planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Kova
Sizin katkınız olsa da olmasa da, bazı kişiler bazı bilgi veya haberlerin sizin tarafınızdan yayıldığına ya da bu duruma bir şekilde dahil olduğunuza dair bir fikre kapılabilirler. Doğru ya da değil, bu durumu inkar etmeniz gerekebilir.

Balık
Bazı kişilerin ne yapmaya çalıştıklarını veya kim olduklarını sorgulayabileceğiniz bir hafta sonundasınız. Belli şekillerde hareket etmeye başlamadan önce, olayları tüm gerçekleriyle aydınlatmanız gerekebilir.

Yazarın Tüm Yazıları