Kanlı ay tutulması

Ortaya çıkan bilgiler, ani gelişmeler, yüzleşilmesi gereken olaylar Tutulmaların etkileri 6 aydan 8 aya kadar uzayabilir. Bugün Koç burcunda meydana gelecek dolunay ay tutulması ilk kez olacak olaylara değil, uzun zamandır masada olan olaylara dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Dolunaylar sonlanma veya sonuçlanma enerjisi içerirken, tutulmalar bazı olayların asıl nedenlerini ya da içyüzünü anlamamız, gerçeklerle yüzleşmemiz veya bazı amaçlarımızı gözden geçirmemiz için olanak tanır. Ani kararlar, beklenmedik tepkiler, gözden geçirilen ilişkiler, sonlanan girişimler ya da iş birlikleri türünde finalize eden etkilere karşı tedbirli ve kontrollü olmak gerekebilir. Coşkulu veya kontrolden çıkmış duygular yanlış adımlar attırabilir bu süreçte, dikkatli olmakta fayda var. İşin içine Koç burcundaki Uranüs’ün ve Terazi burcundaki Güneş’in de karışıyor olması nedeniyle, ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgi ya da haberler de gündemi veya planları değiştirebilir önümüzdeki 15 gün boyunca(tutulma etkisi aslen 6 ve 8 aya kadar sürebiliyor). Hayatlarınızdaki uzun vadeli bu sorun her neyse, bu sefer doğru adımları atıp, konuyu bir daha açılmamak üzere ortadan kaldırma yolunu seçebilirsiniz.

OLUMSUZ DURUMLARA ÇOK FAZLA TAKILMAYIN

Tutulmalar, hayatımızda yolunda gitmeyen veya işlevi kalmamış yerlere dikkatimizi çekebilmek için türlü olayı gündemimize taşıyarak, yeni bir yönde ilerlememize fırsat tanıyorlar. Genelde olumsuz gibi görünecek olaylara çok fazla takılmamakta fayda var. Zira, bu sefer yaşayacağımız tutulma Nisan ayında yaşananlardan daha hafif gerginlik içeriyor ve ayrıca, yarından sonra meydana gelen, yılın en şanslı gezegen konumları arasında sayılabilecek etkiler olumsuz gelişmelerin ardından pek çok fırsat, şans, yenilik ya da şansı hayatımıza taşıyarak olumsuzlukları unutmamızı sağlıyor. Dolayısıyla, tutulmanın etkisine değil, yarından sonra kendini gösterecek Jüpiter’in şanslı ve keşif enerjisini destekleyen yenilikçi etkilerine odaklanın.

DİPLOMATİK AÇIDAN ETKİLİ VE HIZLI BİR AY
Dünya geneli ve ülkemiz açısından da, patlamalar, gaz sıkışmaları, yangınlar, silahlı çatışmalar, elektrik elektronikle ilgili problemler, havayla bağlantılı ilginç olaylar, doğayı ilgilendiren gelişmeler yaşanabileceği gibi; keşiflere, icatlara, uzayla ilgili gelişmelere açık 1,5 ayın içerisindeyiz. Uranüs’ün abartılı etkisi özgürleşme ve sınırları aşma etkisini çoğaltıyor. Ülke olarak, dünya nezdinde olumsuz imaj yaratmamıza neden olabilecek hareketlerden kaçınmalı veya bu türlü bir algı yaratma çabasında olabilecek kişi, ülke ve toplulukların görünür ya da görünmez çabalarının önüne geçmeliyiz.

Diplomatik açıdan veya bizi üzebilecek ilişkiler bakımından etkili ve hızlı 1,5 ay. Ancak, yukarıda belirttiğim gibi, yaşanan olaylar iki üç gün içinde yerini Uranüs, Jüpiter ve Mars arasındaki olumlu etkileşime bırakacak ve olanaklar, şanslar ve fırsatlar yüzünü göstermeye başlayacaktır.

Haberin Devamı

Yukarıda burcunuzun sembolüne tıklayarak, tutulmanın burçlara göre olası etkilerini bulabilirsiniz, yükselen burcunuzun yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.

Not: Kanlı tutulma denmesinin nedeni Ay’ın kırmızımsı bir renk alması ve bazı inanışlardaki hikayeler; yani telaffuz edildiği kadar korkunç bir etkisi yok!

Haberin Devamı

Koç
İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya işbirliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir. Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Boğa
Bazı sırlar açığa çıkabilir veya farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir. Gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

İkizler
İkili ilişkilerinize, sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Bir arkadaşınızla ilgili haberler ya da bu kişinin sözleri sizi şaşırtabilir. Tutulma, sizi muhtemelen olumlu etkileyecektir.

Haberin Devamı

Yengeç
İş hayatınızla ilgili bir kişiyle, ailenizle, eviniz ya da diğer mal varlıklarınızla bağlantılı bir haber, dikkatinizi bu yöne çekebilir. Maddi bir gelişme, zamanınızı alabilir. Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Aslan
Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak
Maddi konularda farkında olmadığınız haberler gündeme gelebilir. Maddi kaynak ihtiyacı duyabilirsiniz. Partnerinizin maddi durumunu ilgilendiren ani olaylar da söz konusu olabilir.

Terazi
Özel yaşamınız ya da işbirliklerinizle ilgili ilişkilerinizde beklenmedik olaylar yaşanabilir veya bu alanlarda ciddi kararlar alabilirsiniz. Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir. Evle ilgili gelişmeler de gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Akrep
Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir veya çalışma arkadaşlarınızı ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir. Bazı işlerinizi tamamlayabilirsiniz ya da işyerinizdeki değişiklikleri gösteren haberler gündeme gelebilir.

Yay
Ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan bir bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Oğlak
Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir. Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Kova
Yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz. Halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

Balık
Ani ve beklenmedik olaylar, haberler ya da elinize geçecek bilgiler şaşırtıcı olsa da, maddi açıdan lehinize kullanabileceğiniz durumları ortaya çıkarabilir. Beklediğiniz ödemeler gelmese de, yeni gelir elde etme yollarının yarından sonra hızla devreye girdiğine şahit olabilirsiniz!

Yazarın Tüm Yazıları