İkizler burcunda dolunay

Bugün İkizler burcunda meydana gelecek dolunay, haber akışını hızlandırabilir.

Haberin Devamı

Duygusal yönümüzü saklı tutup mantıkla hareket etme ihtiyacı duyabiliriz. İletişime bağlı işlerimizi tamamlayabilir, bu alanda anlaşmalar imzalayabiliriz. Elimize geçecek bilgiler, ortaya çıkacak haberler, olası gelişmeler veya değişiklikler bazı konulara bakış açımızı değiştirmemize yol açabilir.
Yaratıcılığımız yüksek ve farklı şeyler denemek istiyoruz. Haberleşme, eğitim, medya, yayıncılık, seyahatler, farklı inançlar, felsefeler gibi konularda sonuç almak, başlanılan işleri tamamlamak kolaylaşabilir. Basın yayın, iletişimle ilgili (veya haber alma kanalı olarak neyi görüyorsanız) yeni bilgilerin ortaya çıkabileceği, değişikliklerin olabileceği günler.

Koç
Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz. Önümüzdeki hafta boyunca, seyahatler esnasında aşk hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Boğa
Bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca, maddi tabanlı konularda neticeler alınabilir. Borç-alacak meseleleri netleşebilir. Bu esnada kişisel çekişmelere dikkat edip sakin olmak gerek.

İkizler
Bir hafta boyunca heyecan verici gelişmeler veya fırsatlar yüzünü gösterebilir. İkili ilişkilerde, diğer kişilerin sorunlarına, yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Yengeç
Bugünden itibaren bir hafta, yeni şeyler denemeye açıksınız. Gizli ilişkiler, gizemli olaylar gündemde olabilir. Ortaya çıkabilecek bilgilere veya kime güvendiğinize dikkat etmelisiniz.

Aslan
Bir hafta boyunca, elinize geçen bilgileri, haberleri arkadaşlarınızla ve ailenizden kişilerle paylaşabilirsiniz. Ya da geçmişteki yanlışlarınızı düzeltmek isteyebilirsiniz.

Başak
Bugünden itibaren, iletişim bozukluklarına ve yanlış anlaşılmalara bağlı problem yaşamamak için ekstra gayret göstermelisiniz. Özellikle işle ilgili konularda önemli başlıklar gündeme gelebilir.

Terazi
Bugünden itibaren bir hafta boyunca, özellikle teknik içerikli konularda yanlış yapabilirsiniz. Seyahat, iletişim, yabancılarla ilişkiler ve eğitim başlıklarında sonlanma, sonuçlanma enerjisi hakim.

Akrep
Bir hafta boyunca maddi başlıkların ön planda olma ihtimali yüksek. Evinizi, ailenizi ilgilendiren başlıklara daha fazla önem vermeye başlıyorsunuz. Finansal konular ağırlıklı olarak gündeminizde.

Haberin Devamı

Yay
Bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca üretkenliğiniz artıyor. Bu ay isteklerinizi gerçekleştirmeniz daha kolay olabilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Oğlak
Oluşacak sonlanma, sonuçlanma enerjisini doğru kullanabilirseniz yük olmaya başlamış ilişkilerden, işlerden kurtulabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir, maddi kazancı artırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kova
Bugünden itibaren gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var. Toplayacağınız bilgiler işinize yarayabilir. İş hayatınız açısından son derece güzel günler. Aşk hayatınızsa yoğun duygulara açık.

Balık
Bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca işle ilgili yeni gelişmeler ya da yeni olanaklar söz konusu olabilir. İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Evinizi ve sevdiğiniz kişileri ihmal etmeyin.

Yazarın Tüm Yazıları