Akrep burcunda güneş tutuluyor

Gece yarısı itibarıyla Akrep burcunda meydana gelen parçalı güneş tutulması ve yeni ay, başta Akrep burcunun ilk 6 gününde doğanları olmak üzere hepimizi harekete geçmeye ve yenilenmeye zorlayabilir.

Haberin Devamı

(Aynı şeyleri ülkemiz açısından da değerlendirmeye almalıyız. Ne de olsa tutulma ve yeni ay, ülkemizin güneşinin tam derecesinde olmasa bile yakın derecesinde gerçekleşiyor.)
Aslında tutulmalar önemli krizler, doğada hareketlilik ve değişim-dönüşüm anlamına gelmesine rağmen, bu tutulma ve yeni ay daha olumlu etkileri devreye sokabilir.
Venüs’ün olumlu açısı, ilişkilerin beslenmesi ve birbirine kenetlenme açısından önem taşıyor.
Olumlu etkileşimler, özellikle ilişkilerde dürüstlüğü körükleyebilir. Aşk hayatını veya sevgi temalı ilişkileri ilgilendiren konularda itirafları gündeme getirebilir.
Ancak Neptün’ün olumlu katkısı nedeniyle aşırı iyimserlik ve yüksek sevgi ortaya çıkaran açılar, belirsizliklere rağmen harekete geçmeyi körüklerken, gizli kapaklı işleri perdeleyebilir.
Aşırı iyimser bakış ön plana çıkabilir ve yanlış adımlar atılabilir.
Yarım kalmış ya da ucu açık bırakılmış mevzular tamamlanıyor ve yeni bir sayfa açılıyor.
Ancak geçmişe bağlı hareket etmeli ve bir süre önce meydana gelmiş olayları hatırlamalıyız.
Bu durumda gayretlerimizin sonuçlarını almaya başladığımızı ve çalışmalarımızdaki yaratıcılığı ya da zekayı görebiliriz.
Bu esnada, hangi konularda bazı tohumlar atıyor ya da temeller hazırlıyorsak, önümüzdeki günlerin ya da ayların bu zemin üzerinde şekil alacağını hatırlamamızda fayda var.
Yani dikkatli ilerleyene olumlu, acele veya plansız giden için olumsuz bir tutulma!
Ne diyelim; her şeyin hayırlısı gelsin...
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın.
Not: Tutulma etkisi, 1,5 aylık süreç başta olmak üzere 1 yıl devam ediyor.

Haberin Devamı

BURÇLAR

Koç
İhtiyacınız olan bilgiler varsa, ortaya çıkmak üzere. Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Boğa
Bir ilişkinize bakış açınız yeniden değişebilir. İstediğinizi almanızı sağlayacaksa, bu konuya enerji ve zaman harcamaktan kaçınmamalısınız.

İkizler

Sizin için çok fazla anlam ifade etmeyen ya da verimli olmadığını düşündüğünüz iş, düzenleme, plan veya ilişkilerden vazgeçebileceğiniz, yenilerine yelken açabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Haberin Devamı

Yengeç
Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor. Ancak herhangi bir nedenle memnuniyetsizlik hissediyorsanız, o zaman dikkatli hareket etmelisiniz.

Aslan
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Başak
Plan veya programlarınızda yapılması gereken uyarlama ya da düzenlemeleri fark edebilir, bu tür işler için uygun kişileri bulabilirsiniz. (Bir aydan bir yıla kadar olan süre içinde.)

Terazi
Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir. Seçenekleriniz, geçmişte karşılaşmış olduklarınızla bağlantılı olabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Öncelik listenizi yapmanız gerekiyor. Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Yay
Kendi refah ve mutluluğunuzu düşünmeniz veya sağlığınıza odaklanmanız gereken günlerdesiniz. Tüm bu işlerle uğraşırken, en azından bu sefer, diğerlerine istemeden rahatsızlık verme olasılığınız bulunmuyor.

Oğlak
Bugün meydana gelecek olan yeni ay ve güneş tutulması, size pek çok alanda yeni başlangıçlar yapma ya da isteklerinizi gerçekleştirme şansı sunabilir. Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kova
İmajınızı olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz, kariyeriniz yenilenebilir. Hayatınızın farklı alanlarında kendinizi şanslı hissedebileceğiniz bir süreç başlıyor.

Balık
Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir. Bugünlerde, olayları farklı şekilde ele alma veya farklı şekilde hareket etme şansı bulabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, öğrenme arzunuzun arttığı bir süreç.

Yazarın Tüm Yazıları