Merkür geri gidiyor iletişim bozuluyor

Merkür bu hafta toprak grubu burçlarından Boğa burcunda geri hareketine başlıyor.

Haberin Devamı

Merkür’ün Boğa burcunda geri harekette olduğu süreçte, hepimiz hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz.
Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz.
Detaylar önemli ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları ve kendimize verdiğimiz değer üzerine yoracağımız gerçeği.
Ancak bunun yanı sıra her zaman olduğu gibi, 28 Nisan itibariyle geri gidecek olan Merkür sebebiyle, bu haftadan itibaren mayıs ayı ortalarına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili, bilgisayarlarla bağlantılı problemlere, çöken sistemlere dikkat etmekteliyiz.
Yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenen saatte söylenen yerde olamama, söylenen saatte kalkamayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, karışan bavullar, rahatsız eden yan koltuk, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara karşı gözümüzün açık olmasında fayda vardır.
Yeni başlangıçlar yapmak için Merkür’ün doğru harekete geçmesini beklemenin daha doğru olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Mars ve Plüton’un da geri harekette olduğunu düşünürsek önümüzdeki birkaç ayın düzenleme, eksikleri giderme, ihtiyaçları karşılama türünde başlıklarla geçeceğini söylemek yanlış olmaz.
Önümüzdeki birkaç haftalık süreçte, geçmişle bağlantılı projeler, işler veya planlar canlanabilir, eski arkadaşlarla görüşülebilir, geçmişle bağlantılı kişilerle karşılaşılabilir.

Haberin Devamı


Koç
Maddi başlıklı konuları daha fazla önemsemeniz gereken, yanlışlara veya yanlış anlaşılmalara izin vermemek için daha fazla detaycı olmanızı gerektiren sürece giriyorsunuz. Hangi alanlarda bütçe yapmanız, hangi alanlarda destek almanız gerektiğini daha fazla düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ya da maddi birikimlerinize çekidüzen vermek için iyi bir fırsat olabilir.

Haberin Devamı

Boğa
Merkür’ün burcunuzda geri gitmeye başlayacak olması önümüzdeki üç hafta boyunca, her şeye bir sis perdesi arkasından bakıyormuşsunuz hissi verebilir. Bazı düşüncelerinizi netleştirmek için çaba harcayabilirsiniz. Belki de son dönemlerde aldığınız bazı kararların üzerinden geçebilirsiniz. Yeni kararlar almak içinse doğru bir süreç olmayacaktır.

İKİZLER
Önümüzdeki üç hafta boyunca içinizde sakladığınız düşünceleriniz sizi rahatsız etmeye ve kendini dışarı vurmaya başlayabilir. Yüzleşmekten korktuğunuz düşüncelerinizle yüzleşebilirsiniz. Görmezden gelerek çözmeye çalıştığınız sorunlar nedeniyle hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ancak, güvendiğiniz kişilerin yardımıyla farkındalığınız ve çözüm üretme kapasiteniz artıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Önümüzdeki iki hafta boyunca sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açıksınız. Arkadaşlarınızla yaşayacağınız problemlerde anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ancak, güzel tarafı eski arkadaşlarla yeniden iletişim kurma veya karşılaşma fırsatlarının da artacak olması. Eski tanıdıklar kendisini hatırlatabilir.

ASLAN
Merkür gerilemesi önümüzdeki üç hafta boyunca kariyerinizi veya toplum içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda aksilikleri akla getiriyor. Sizden yüksek konumdaki kişilerle yanlış anlaşılmalara bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz ya da işler planlandığı gibi gitmeyebilir. Ya da önceden verilmiş önemli kararlarınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK
Önümüzdeki üç hafta boyunca hukuki, eğitimle, seyahatlerle veya yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili konularda aksilikler yaşanabilir. Ticari başlıklarda detaycı olmanın faydası vardır. Kaçan mahkeme saatleri, rötar yapan uçaklar, kaybolan evraklar ve yanlış anlaşılan sınav yerleri gibi başlıklar dikkat gerektirebilir.

TERAZİ
Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda yeni düzenlemeler yapmanız, eksikleri gidermeniz, yanlışlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Müşteri ilişkilerinizle ilgili sorunları çözmek için uzmanlara danışabilirsiniz. Ya da danışmanlık aldığınız, konusunda uzman kişilerin sizin için yanlış kişiler olduğunu fark edebilirsiniz. Yeni bir kişiyle çalışmak isterseniz Merkür düzelene kadar beklemenizde fayda vardır.

Haberin Devamı

AKREP
Önümüzdeki üç hafta boyunca ikili ilişkilerinizde, işbirliklerinizde veya ortaklıklarınızda karışıklıklara açıksınız. Birbirinize kafa karıştıran mesajlar verebilir, elektronik haberleşmenin azizliklerine uğrayabilir ya da birlikte önemli kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda karşı tarafı suçlamadan önce, kendinizle ilgili kısımları da gözden geçirmeniz gerekebilir.

YAY
Üç hafta boyunca iş hayatınızı ilgilendiren alanda geri harekete geçecek olan Merkür, kendinizi şanssız hissetmenize neden olabilir. Bu alanlarda yaşanabilecek aksilikler yorucu olurken, bir diğer taraftan da bazı anlaşmaların üzerinden geçme ve gerekli değişiklikleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. Özellikle birlikte iş yaptığınız kişilere ilişkilerinizde tartışmaların büyümesine izin vermemelisiniz.

OĞLAK
Üç hafta boyunca, aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda yanlış anlaşılmalara açıksınız. İlişkilerinizde hislerinizle ilişkinin geleceği hakkındaki kafa karışıklıklarınız veya belirsizlikler kafanızı meşgul edebilir. Her şeyi şimdiden düşünmek zorunda değilsiniz, akışa bırakın. Yanlış anlaşılmalar ani kararları da gündeme getirebilir.

KOVA
Önümüzdeki üç hafta boyunca, evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda yanlış anlaşılmalara açıksınız. Aile üyelerinizle yüzyüze gelmeniz gereken konular varsa biraz ertelemenizde fayda var. Bu sayede olayları farklı açılardan görebilir ve yanlış anlaşılmaların önünü kesebilirsiniz. Zira, Merkür düzeldiğinde konuşmak daha kolay olacaktır.

BALIK
Merkür gerilemesi boyunca yani tam üç hafta iletişim sorunlarına, elektrik elektronikle ilgili problemlere, yazılı sözlü her tür ifadenin doğru ulaşması meselelerine en çok dikkat etmesi gereken burçlardan birisi sizsiniz. Önemli kararlar almak veya elektronik ve mekanik alışverişler yapmak için yanlış günlerdesiniz. Seyahatler esnasında yedek lastik, çifte rezervasyon ve rötarlar gibi konularda ekstra kontrolcü olmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları