Merkür düzeliyor iletişim düzeliyor

Bilgimizi artırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.

BURÇLAR

KOÇ
Bugünlerde iş hayatınız ya da üzerinde çalıştığınız işlerde size destek olan kişiler, problemlerinizin çözülmesini sağlayabilir. Borç, alacak, kredi, vergi vb maddi başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık bir döneme giriyorsunuz.

BOĞA
Bugünlerde konsantrasyonunuz yüksek, başladığınız işleri bitirmeniz veya planlarınızı hızlandırmanız kolay olabilir. Ancak bu esnada eksikler olmamasına dikkat etmelisiniz.

İkizler
Bugünlerde bazı konularda inisiyatif kullanıyorsunuz ve dikkatler üzerinizde. Ama bir diğer taraftan sizi eleştiren ya da suçlayan kişiler de olabilir. Sorumluluk ve görevlerin altından kalkmak sizi zorlayabilir.

Haberin Devamı

Yengeç
Bugünlerde sosyal yaşamınız renkleniyor veya iletişim tarfiğiniz artıyor. Şık randevular, davetler veya farklı teklifler söz konusu olabilir. Kaçırmamanızda fayda var. Dedikodulara dikkat edin. Kişisel bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın.

Aslan
Önemli pozisyondaki kişilerle iletişiminizin artabileceği günlerdesiniz. Bu görüşmeler, yaşam tarzınızda veya imajınızda değişikliklere neden olabilir. Konusunda uzman ya da tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Başak
Maddi başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Önümüzdeki 10 gün, bu anlamda yılın en güzel zaman dilimlerinden. Duygusal tartışmalardan kaçınmalısınız.

Terazi
Duygusal konuların sizi yapacağınız işlerden alıkoymasına izin vermelisiniz. Finansal alanlarda fırsatlar söz konusu olabilir. Önümüzdeki günlerde kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız açısından da olumlu gelişmeler var.

Akrep
Kaldıramayacağınız harcama ve masraflardan kaçınmalısınız. Bugünlerde, anlaşmalar veya pazarlıklar esnasında olmazsa olmazlarınız var ve bu alanda uzlaşmanız zor görünüyor. Ancak genel anlamda ılımlı ve türlü hoşluklara açık atmosfer sizi de olumlu etkileyecektir.

Haberin Devamı

Yay
İş seyahatleri veya ziyaretleri belli konularda gözünüzü açabilir veya sizden ne beklendiğini görmenizi sağlayabilir. Yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze güvenebileceğiniz, aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz.

Oğlak
Hazır olmadığınız konularda harekete geçmek zorunda değilsiniz. Stresinizi dışarı yansıtmanız, tartışmalara neden olabilir. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda olumlu gelişmelere açık günler başlıyor.

Kova
Ekstra kazanç sağlayabilecek fikirleriniz olabilir. Önümüzdeki 10 günlük süreçte, yeni bir kişiyle aranızda çekim oluşabilir ya da heyecan verici arkadaşlıklar kurabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız açısından renkli süreç.

Haberin Devamı

Balık
Olaylar kontrolden çıkmadan önce duygusal gerilim içeren konulara hakim olmaya çalışmanızda fayda var. Bugünlerde yaşananlar veya önümüzdeki bir haftalık süreçte yaşanacak olaylar, uzun vadede faydalı sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları