Hafta sevgiyle başlayıp telaşla kapanıyor

Mars ve Uranüs arasındaki görünüm iki haftadır yazdığımız gergin etkileri veya beklenmedik olayları, acele hareketlere bağlı sakarlıkları veya kazaları akla getirse de Venüs’ün ve Merkür’ün olumlu görünümleri haftanın negatif etkilerini yumuşatabilir.

Haberin Devamı

Aşk hayatımıza, sevgi temalı ilişkilerimize keyifli tatlar eklememizi ve fikir paylaşımlarında bulunmamızı sağlayabilir.
Maddi manevi sürprizler, iltifatlar, hediyeler veya seyahatler hayatımızı renklendirebilir. Kısmen daha iyimser düşünebiliriz, daha fazla sosyalleşebiliriz veya popülaritemiz artabilir.
Olumlu ilişkiler veya aşk hayatında olumlu gelişmeler ön plana çıkabilir. Faydalı arkadaşlık ilişkileri kurulabilecek günlerde olacağız. Ancak Neptün özgüvenimizi sarsabilir, bazı kişilerin bizi kullandığı hissine kapılabiliriz. Fedakarlık gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz veya hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Bu tür şüphe ve endişeleri kafamızdan atalım ve Jüpiter’in pozitif etkilerine odaklanalım.
Bu hafta ortalarında bazı tamamlanmalar ve bitişler var. Merkür’ün de bizi desteklemesi ilişkilerde, işbirliklerinde, alım satım konuşmalarında, yazışmalarda, sunumlarda, pazarlıklarda veya anlaşmalar esnasında kendimizi rahat ifade edebilmemizi sağlayabilir.

ANİ HAREKETLERDEN KAÇINALIM

Uranüs’ün konumu ise özgürleşme ve rutinin dışına çıkma arzusunu artırıp, isyankar kişileri ya da isyanları ön plana çıkartabilir. Otoriteye karşı gelme duyguları bastırılamayabilir. Kural dışı hareketler artabilir. Sonuçları düşünülmeden yapılan hareketler, şiddeti veya ani hareketlere ya da konsantrasyon eksikliğine bağlı kazaları ön plana çıkartabilir.

Araba kullanırken, trafikte, elektrikle ilgili ya da teknolojik veya kesici aletlerle, yanıcı maddelerle bağlantılı işler esnasında tedbirli olmakta fayda var.

Hafta sonu, maddi başlıklı konularda veya ilişkilerde zorluklar yaşanabilir. Dikkatli ve politik olmakta fayda var. Bu dinamik enerjiyi olumlu kullanabilirsek çok farklı işler ortaya koyabilir, yüksek yaratıcılığımızı veya özgün fikirlerimizi faydaya dönüştürebiliriz. Hafta sonu olaylar iki haftadır yaşananların tansiyonunu tekrarlayacaktır.

Haberin Devamı

Koç
Eski ve kötü alışkanlıklarınızı geride bırakma ya da eskilerden kurtulma zamanı gelmiş oluyor. Geçmişten kurtulmak, evinizde ve sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Enerjiniz düşükse geçici şaşırmayın.

Haberin Devamı

Boğa
İstediğiniz konularda harekete geçme arzusu duyabileceğiniz veya bazı olayların sizi bazı konularda harekete geçirebileceği tarihlerden olabilir. Sosyal yardım projeleri ilginizi çekebilir. İşyeriniz açısından yanlış anlaşılmalara açık süreç.

İkizler
Bugünlerde son trendleri uygulamaya geçirmek işlerinize ivme kazandırabilir. Ayın son günlerinde, yüksek enerjiniz sayesinde kenara ittiğiniz veya ertelediğiniz pek çok şeyi tamamlama veya başarma olasılığı yüksek.

Yengeç
Bugünlerde, uzun zamandır istediğiniz bazı şeyler gündeme gelebilir. Çok gayret göstermeniz durumunda istediğinizi alabilirsiniz. Ay sonunda ise önemli bir bilgi ya da sırrı öğrenme ihtimaliniz yüksek.

Haberin Devamı

Aslan
Geleceğinize yatırım yapacağınız adımlar atabilirsiniz. Ay sonlarında ise, eski bir sırrınız açığa çıkabilir ya da ortaya çıkan sırlar söz konusu olabilir. Neyse ki, günün sonunda bu durum avantajınıza sonuçlar ortaya çıkartacak gibi duruyor derim Niobe’ce.

Başak
Bugünlerde, diğerleri farkına varmasa da aslında önemli başarılarınız söz konusu olabilir. Alçakgönüllülüğü bırakmıyorsunuz. Ayın son günlerinde ise aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi yenileyen kişilere işaret eden etkiler altında olabilirsiniz.

Terazi
İlerlemesini ya da cevap almayı beklediğiniz bazı olaylarda hayal kırıklıkları yaşanabilir. Duygularınızı göstermemeye çalışsanız da başarılı olamayabilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmezse, sizi eleştiren kişilerle baş etmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

Akrep
Özgüveniniz çok yüksek. Hafta sonunda, bazı fırsatlarla karşılaşsanız bile, atılan oltayla hareket etmek büyük cesaret istiyor olacak. Yani çok iyi düşünmeden harekete geçmemelisiniz.

Yay
Önemli şans ve fırsatlar kapıya gelebilir. O kapıdan geçip geçmemek ise size kalmış ama fırsat gibi görünen şeylerin arkasından gidip pişman olma riski de büyük görünüyor. Çok detaylı düşünülmesi gereken bir konumda kalabilirsiniz.

Oğlak
Bugünlerde, daha fazla sosyalleşmek ve grup aktiviteleriyle vakit geçirmek size iyi gelecek. Ay sonunda ise iletişim ağınızı ve çevrenizi doğru kullanarak iş hayatınızda imajınızı güçlendirme şansınız olacaktır.

Kova
27 Ekim civarında, maddi anlamda parlak görünen yanıltıcı olaylara dikkat etmeli, her ne kadar çok cazip görünse de bağlayıcı sözler vermeden veya imzalar atmadan önce araştırmacı ve şüpheci olmalısınız. Hatalı imzaların geri dönüşü zor olabilir.

Haberin Devamı

Balık
Bugünlerde, başkalarına yapacağınız jest ve yardımlar söz konusu olabilir ama altından kalkamayacağınız işlere girmemenizde fayda var. Yardımın da bir sınırı olmalı, unutmayın! Aynı zamanda enerjiniz de düşük olabilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları