Fikir alışverişleri tamamlanan işler

Dün de yazmıştım, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumların ön plana çıktığı günlerdeyiz.

Haberin Devamı

Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir.

Fikir alışverişleri artıyor, yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık. Farklı fikirlerimizi ve yeteneklerimizi göstermek için uygun günlerdeyiz ya da teknolojik araçlar sayesinde fikirlerimizi hızla yayabiliriz.

Üzerinde yoğunlaştığımız işlerin ilerlemesi kolay olabilir veya maddi başlıklı konularda adımlar atabiliriz. Ayın olumlu açıları yukarıda yazdıklarımı daha uygulanabilir hale koyacaktır. Ancak, şaşırtıcı durumlar veya nereden geldiğini, ne söylemeye çalıştığını ya da ne yapmak istediğini anlayamayacağımız kişilerle karşılaşma ihtimalimizin de olduğu günlerdeyiz, aklımızda bulunsun bir ihtimal.

Haberin Devamı

KOÇ
Olumlu niyetleriniz var. Planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Evinizde veya işinizde daha iyi bir çevre oluşturmak için göstereceğiniz gayretler çevrenizdeki kişileri daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Liderliği ele almalı ve takım oyuncusu olmalısınız.

BOĞA
Öfke ve kızgınlığın, olayların hakimiyetini ele almanızı engellemesine izin vermeyin. Herkesin sizin tarafınızda olmasına değil, iyi bir organizasyona ve plana ihtiyacınız var. Detaycı olmalısınız.

İKİZLER
Özel bazı kişilerle yeni bir ilişki yaşayabilirsiniz. İnsanlarla kurduğunuz çekici ilişkiler ilginç alanlarda size öncelik tanınmasını sağlayabilir. Daha fazla soru sorabilir, bilgi toplayabilir, bazı konularda yöntem ve yolları yenileyebilirsiniz.

YENGEÇ
Zamanı doğru kullanmalı ve başarmak istediğiniz konulara harcamalısınız. Her detayı önceden görmek aradığınız ve istediğiniz sonuçları önünüze çıkartabilir. Yaratıcılığınızı kullanırsanız olayların iyi ilerlediğine şahitlik edebilirsiniz.

ASLAN
Liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz. Hayata aktif yaklaşımlarınız olumlu sonuçların garantisi olabilir. Fiziksel ve mental mücadele gerektiren ortamlar kalbinizin daha hızlı atmasını ve adrenalinin yükselmesini sağlayabilir.

BAŞAK
Bazı alanlarda gizliliğe önem vermeniz, gerekirse kapalı kapılar arkasında çalışmanız işinize müdahale edilmesini engellemenizi sağlayabilir. Açık fikirli olmanız ve adanmışlığınız planlarınızın ve fikirlerinizin olgunlaşmasında etkili olabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
Konforlu alandan dışarı çıkmalı ve gücünüzü göstermelisiniz. Sunabileceklerinizi en gösterişli şekilde sunabilir ve yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Bilgi ve özelliklerinizi ön plana çıkartma ve ilerleme zamanıdır.

AKREP
Düşük profil çizmeli ve yalnız başınıza ilerleyeceğiniz plan ve projelere yönelmelisiniz. Ne kadar az size karışan olursa amaçlarınıza ulaşmanız o kadar kolay olur. İnançlarınızı paylaşmayan kişilerle bir araya gelirseniz duygular ortaya çıkacaktır.

YAY
Heyecan ve macera arayışında olabilirsiniz. Sizi istemediğiniz yönde ilerlemeye iten kişiler olabilir. Hırslara kapılmamalı ve olumlu ve sağlıklı seçimler yapmalısınız. Romantizm ve aşk hayatınız sizi özel kişilerle bir araya getirebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK
Yapılması gereken işleri başkalarına bırakmayın. İşleri bizzat kendiniz halletmelisiniz. Doğru kararlar alma ve değişiklikler yapabilme yeteneğiniz daha mutlu ve verimli bir geleceğe işaret ediyor. Yakın çevreniz sizin ne kadar iş bitirici olduğunuzun farkında.

KOVA
Çok açık olmayan her şeyi daha fazla soruşturmanızda fayda var. Siz ve sevdikleriniz için en iyi sonucu doğuracak şeyleri seçmeniz gerekiyor. Kararlılığınızın ve disiplininizin karşılığını görebilirsiniz. Belli işbirlikleri ve ilişkiler hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

BALIK
Belirsizliklerin veya bazı kişilerin isteklerinin yolunuzda engel oluşturabileceğini aklınızda tutmalısınız. Sahneyi doğru okumalı ve planlarınızın arkasından gitmelisiniz. Günün sonunda, başarmaya çalıştığınız şeyleri nasıl yönettiğiniz önemli hale gelecek.

Yazarın Tüm Yazıları