Dolunay gerilimi ve ani gelişmeleri tetikliyor!

Pazartesiden beri bahsettiğimiz Koç burcundaki Dolunay bu sabah gerçekleşti. Kontrol dışı olaylar, isyankar kişiler ve tavırlar bu Uranüsyen Dolunay tarafından tetiklenirken, beklenmeyeni beklememiz gereken günlerdeyiz. Kasım ayının ilk hafta sonuna kadar beklenmedik gelişmelerle uğraşmamız gerekebilir.

Haberin Devamı

Başkalarına veya dış dünyadan gelen etkilere bağlı ani değişiklikler yapmak durumunda kalabiliriz. İstem dışı değişikliklerin gündeme gelebileceği, ani ve beklenmedik olaylara açık süreçteyiz.
Tehditkar, şiddet yanlısı, provokatif kişilerle başa çıkmamız gerekebilir. İsyankar veya saldırgan tutumları olan kişiler, gruplar, ülkeler ön plana çıkabilir. İnsanlığın karanlık yüzüyle karşılaşabiliriz.
İlişki ve işbirlikleri açısından ani kopuşlar veya yüzleşilmesi gereken durumlar ön plana çıkabilir. Sinirlerimize hakim olmakta zorlanabiliriz. Kontrol dışına çıkan olaylar ya da tepkiler söz konusu olabilir. Merkür-Pluton görünümü rahatsız edici dahi olsa doğruların konuşulması gerekeceğine işaret ediyor.
Belli krizler yüzünü göstermeden problemlerin büyümesini önlemeye çalışmakta fayda var. Patlayıcı, yanıcı veya kesici aletlerle iş yaparken dikkatli olunmalı. Riskli hareketlerden, tehlikeli yerlerden, kişilerden uzak durulmalı.
Bilinçaltı uyanışlar, yaşanılan yerde, ailede, işbirliklerinde ani gelişen olaylara bağlı tartışmalar, yön değişiklikleri; hayatımızda meydana gelen beklenmedik olaylar veya aniden sahnede beliren kişiler, hayatımızın normal akışını bozabilir.
Özgürleşme isteğinin artışı ve kontrol altına alınamayan özgürlük anlayışı, çarpık bir anlayışla niyetini aşan ya da kontrol dışına çıkan protestolara, toplumsal yürüyüşlere dönüşebilir.
Elektrik, elektronik, hava, havayolları bilişim, internet, nükleer ya da uzay başlıklı konularda ani olaylar yaşayabilir, yeni icatlar ya da ortaya çıkan gerçeklerle şaşırabiliriz.
Dünya genelinde yangınlar, patlamalar, doğal afetler görülebilir.

Haberin Devamı

KOÇ
Duygusal anlamda huzursuzluk yaratan olaylar yaşıyor olabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız artabilir. İlişkilerde veya işbirliklerinde uyumsuzluklar, güvensizlikler gerilimi artırabilir. Bazı ilişkiler kopma noktasına gelebilir, bazı şeyler sonlanabilir. Öte yandan bazı ilişkileri bir sonraki seviyeye taşıma zamanı gelmiş de olabilir.

BOĞA
Aslında siz kaçmaktan yana olabilirsiniz, ama ortaya çıkan karmaşayı veya tartışmalı ortamları doğru şekilde yönetmeniz ve çözüm üretilmesini sağlamanız gerekiyor. Hareketlerinizin sonuçlarını hesaplamanız gereken günler. Uzun vadeli planlarınızı bozabilecek problemlerin ortasında en önemli duruş sakin davranmak olacak, unutmayın!

Haberin Devamı

İKİZLER
Bugünlerde sonuçlarını düşünmeden hareket etmenizin ağır sonuçları olabilir. Fazla ileri gitmeniz durumunda kadersel etkiler devreye girebilir. Hazır olmamanıza rağmen uzun vadeli hedeflerinizi ya da sosyal çevrenizi ilgilendiren başlıklarda riskli adımlar atabilirsiniz. Hızlı hareket ne yaptığınızı şaşırıp yolu kaybetmeniz anlamına gelebilir.

YENGEÇ
Beklenmedik olaylar, günlük rutininizi ilgilendiren kısa vadeli çözümler üretmenizi gerektirebilir. Evinizi, ailenizi ya da kariyerinizi ilgilendiren ani sorunlarla uğraşabilir, bu alanda otorite kaybına uğradığınızı hissedebilir ve aşırı tepkiler verebilirsiniz. Evinizde ve ailenizde huzuru yakalamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

ASLAN
Geleceğe dönük hedeflerinizi yenilemeden evde ve işte başgösteren karışıklıkları çözmeniz zor olabilir. Yanlış anlaşılmaları gidermeniz veya çok iyi bilmediğiniz konularda ileriye atılmanın getirebileceği tuhaf duruma düşme riskini hesaplamadan hareket etmemeniz gerek. Zorlu durumların sonuçlarını veya potansiyellerini doğru hesaplama zamanı.

BAŞAK
İş ya da özel yaşamınızı ilgilendiren kişilerle maddi konularda tartışmalara girebilirsiniz. Büyüyen münakaşalar geçmiş yaraları açabilir. Bu kez olayların üstünü tek seferde kapatma ihtimali yüksek. Ortak olduğunuz mallar üzerine yeniden konuşmak gerekebilir. Dengede gitmeyen ilişkilerin kopma noktasına gelmesini istemiyorsanız düşünmeden konuşmayın.

Haberin Devamı

TERAZİ
Her şeyin istikrarlı ilerlediğini düşündüğünüz anda, kuvvetli değişimler farklı gündemleri hayatınıza taşıyabilir. İlişkiler ve işbirlikleri noktasında yepyeni bir yola girebilirsiniz. Ancak olumsuzluk içeren gelişmeler yaşanma olasılığı var. Koşulların ne yöne ilerleyeceği net değil. Uzlaşmacı tavrınızı kullanmanız gerekiyor. İlişkiler gergin.

AKREP
Bazı konuşmalar derinleştikçe görünmeyen güçler veya tehditler ortaya çıkabilir. İlişki ya da işbirliklerinin gizli ajandaları sizi düşüncelerinizi kendinize saklamaya itebilir. Farkına varılan durumlar, ani gelişmeler yaşam tarzınızda seçeneklerinizi artırma gereği duymanıza yol açabilir. Risk almaktan kaçınmalı, zayıf yönlerinizi net olarak görmelisiniz.

Haberin Devamı

YAY
Sosyal çevrenizin endişelerini görmemeniz veya hafife almanız, ilişkilerinizi zedeleyebilir. Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya çocuklarla ilgili başlıkları ilgilendiren farklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir. Fırtına dinene kadar yalnız kalmaya ve insanlarla ilişkilerde ani tepkilerden kaçınmaya çalışmanız yerinde olur.

OĞLAK
Gergin hissedebilir, kendinizi gerginliğinizi artıran ortamların içinde bulabilirsiniz. Evinizi ilgilendiren ani durumlar olabilir. Tartışmalara veya genel anlamda yaşanan sorunlara bağlı olarak uzun vadeli planlarda değişiklik yapma zorunluluğu doğabilir. İş hayatınızı farklı şekilde ele almadan birkaç sürpriz durumla daha karşılaşabilirsiniz.

KOVA
Pozisyonunuzu güçlendirmek için bazı kişilerin zayıflıklarını değerlendirmeye kalkarak büyük risk alıyor olabilirsiniz. İletişim, satış-pazarlama, bilişim, yakın çevre ilişkileri başlıklı konularda ani olaylara açık günler. Hoş olmayan durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, ilişkilerde düşünmeden hareket etmemeli ve konuşmamalısınız.

BALIK
Güvendiğiniz kişiler ile sizin öncelikleriniz zıt düşebilir, bu da tartışmaları körükleyebilir. Maddi başlıklı konularda beklenmedik durumlar yaşanabilir. Şansınızı zorlamak yerine geri adım atmanız yararınıza. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda (kredi, miras, nafaka vb) yalnız hareket etmemeli, tartışmalardan kaçınmalı, işbirliğine önem vermelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları