Balık burcundaki tutulma temkin gerektiriyor

Bugün Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması, hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül’deki Güneş Tutulması’nın pratik özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor.

Haberin Devamı

Karar vermek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız. Bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı.
Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebiliriz.
Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz.
Nelere takıldığımızı, neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz.
Ancak Uranüs ve Mars etkileşimi, sürprizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.
Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir.
Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisi.
Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı da tedbirli olunmalı.
Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları asla ihmal etmemeliyiz.
İki hafta boyunca tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmak en iyisi...

 

Haberin Devamı

KOÇ
Sıkıntılı durumlara kontrollü tepkiler vermenizde fayda var. Ani kopuşlardan kaçınmalı, bunun yerine özgün fikirlerinizi yaratıcı veya spiritüel çalışmalar için kullanmalısınız. Sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm.

BOĞA
Arkadaşlarınızın veya birlikte iş yaptığınız kişilerin istek ve ihtiyaçlarınızı görmezden gelmesi sorun yaratabilir. İlişki ve işbirliklerinde zorlansanız da, hayatınıza giren yeni kişiler bazı sürprizlere sebep olabilir.

İKİZLER
Mücadele gerektiren durumlarla uğraşabilirsiniz. İş hayatındaki düzenlemeler yeni başlangıçları akla getiriyor. Kariyerinizi ilgilendiren konularda zorluklarla karşılaşabilirsiniz, anlık öfkenin pişman olacağınız sonuçlar doğurmasına izin vermeyin.

YENGEÇ
Seyahatlerde artış yaşanabilecek 6 aylık süreçtesiniz. Seyahatler esnasında yaşayacaklarınız (Tanışılan kişiler, görülen yerler vs.) hayatınızda önemli değişikliklere yol açabilir. Bu esnada güvelikle ilgili başlıklar önem taşıyor.

ASLAN
İlişkilerde ve işbirliklerinde güç savaşlarının ön plana çıkabileceği 6 aylık süreçtesiniz. Maddi anlamda bağımsız kalabilmek için tüm bağları koparmaya eğiliminiz olabilir. Ancak bu tür tepkiler vermeden önce çok iyi düşünmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

BAŞAK
İkili ilişkilerle ilgili önemli değişiklikleri haber veren 6 ay etkili bir süreçtesiniz. Özgürlüğü ön plana alabilirsiniz. Kurallarınıza göre davranmayan veya yeni tanıştığınız kişiler nedeniyle mevcut ilişkilerinizde başkalaşım olabilir.

TERAZİ
Rutinden her ne kadar memnunmuş gibi davransanız da bu tutulma önümüzdeki 6 ay boyunca bazı alanlarda aydınlanmanızı ve farkındalığınızın artmasını sağlayabilir. Bastırılmış öfke açığa çıkabilir. Duygularınızı daha fazla saklayamayabilirsiniz.

AKREP
Aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda sürpriz gelişmeler olabilir. Az tanıdığınız kişileri saplantı haline getirebilir, mevcut ilişkinizde sürprizler yaşayabilirsiniz. Yalnız kalma arzunuza saygı duyulmamasına tepki de verebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
Geçmiş başarısızlıklarınız bazı alanlarda özgüveninizin sarsılmasına neden olabilir. Ev veya ailenizle ilgili gizli konuların ortaya çıkması sizi sarsabilir. Krizlerle başa çıkabilecek güçtesiniz, önemli şeyleri ön plana almayı başaracaksınız.

OĞLAK
Yepyeni bilgiler edinebileceğiniz, bilgi akışının hızlanacağı günlerdesiniz. Kozmik sarsıntılar, istikrarsız durumlara rağmen şanslı tesadüfleri de akla getiriyor. Unutmayın, biraz daha esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

KOVA
Maddi başlıklı konularda aşırı hayalci yaklaşımların zararlı olabileceği günlerdesiniz, bunu aklınızdan çıkarmayın. Gerçekçi olmanız durumunda ise başarılı sonuçlar almanız ve banka hesabınızı yükseltmeniz mümkün olacaktır.

Haberin Devamı

BALIK
İnsanlarla iletişiminizin sınava tabi olacağı 6 aylık süreçtesiniz. Sizi zorlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz ama değişen koşullara hızlı adapte olacaksınız. Henüz ne yöne ilerleyeceğinizi bilmeseniz de doğru yönde gitme şansınız yüksek.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları