Adil tavırlar ön planda

Politik olmakta zorlanmayacağımız ve bu eğilime ihtiyaç olan bir gün. Öğle saatlerine kadar rutinin dışına çıkan hareketler içerisinde olabilir, farklı şeyler yaşayabilir ya da deneyebiliriz.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde rahatsız edici konuşmalar yapmamak veya bu tür konuşmalardan kaçmak için diplomatik davranmak zorundayız. Terazi burcuna geçen Merkür, önümüzdeki günlerde bu alanda bize destek olacaktır.
Daha eşitlikçi ve objektif olabileceğiz, iletişim kurmak daha kolay olacak ve adil tavırlarımız ön plana çıkacak ama bugün ve devamındaki birkaç gün boyunca, güç mücadeleleri, meydan okumalar, otorite konumundaki kişilerle anlaşmazlıklar ve baskıcı kişiler dikkat çekebilir.

Koç
Sosyal anlamda ön plandasınız. Hayatınıza giren yeni kişiler sizi heyecanlandırabilir. Heyecana kapılıp, dikkatli davranmanız gereken konuları atlamamanızda fayda var!

Boğa
Bugünlerde, maddi başlıklı konularla ilgili hesaplamalarınız artabilir ya da bütçe yapmanız gerekebilir. “Hangi kredi daha uygun, neyi nerede ne kadara daha ucuza bulurum, seyahat millerimi nasıl değerlendiririm” gibi sorulara yanıtlar arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Bugünlerde, geri planda kalıp nasıl ilerlemek gerektiğini tasarlama eğilimi yüksek. Kendinizi şımartacak bir şeyler bulmalısınız. Evinizi veya kendinizi ilgilendiren yeni değişiklikler yapma gereği duyabilirsiniz.

Yengeç
Bugünlerde, gergin ya da yorgun hissedebilirsiniz. Tam ihtiyaç duyduğunuz anda size kendinizi iyi hissettirecek, kafanızı rahatlatacak kimseyi bulamayabilirsiniz. Böyle bir durumda psikolojiniz kötüye gidebilir.

Aslan
Bugünlerde, aşk hayatınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren elektriklenmeler gündemde. Farklı kişilerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz. Yeni deneyimlere açık olmanın size neler getirebileceğini tahmin etmek zorlaşabilir.

Başak
Bugünlerde daha fazla sosyalleşmek ve hızlı bir hayat yaşamak isteyebilirsiniz. Bu açıdan maddi anlamda destekleniyorsunuz ve mali işlerde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi
İlginç fikirler geliştirmek ve bunları uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Farklı olaylarla başa çıkmak veya bazı problemleri gidermek için özgün fikirler geliştirmek gerekebilir.

Akrep
Bazı olaylar sizi çok etkileyebileceği için aşırı tepkiler verebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere müsamaha göstermeniz, bu kişilerin sizi kullanmasına, köşeye sıkıştırmasına veya belli olaylarda kontrolü kaybetmenize sebep olabilir.

Haberin Devamı

Yay
Yaşadığınız hayattan keyif almak istiyorsunuz. Yapılması gereken işler, katılmayı gerektiren ortamlar, rekabet edilmesi gereken kişiler veya kazanılması gereken yarışmalar olsa da, siz sakin sakin ilerlemek ve rahatınızı ön plana almak niyetindesiniz.

Oğlak
Bugünlerde iş hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilk adımı atan siz olabilirsiniz. Başarılı olma arzunuz teşvik edici. Tartışmalı ortamlarda kontrollü olmalı ve riskli hareketlerden ve yerlerden uzak durmalısınız.

Kova
Arkadaşlarınızla ilişkilerinizin önemi ön plana çıkıyor. Zira, zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Birbirinize olan ihtiyacınızı fark edebilir ve birbirinizi kaybetme riskini göze alamayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Balık
Bugünlerde, gezegenler bazı problemleri çözmenize yardım edebilir. Arkadaşlarınız veya partnerinizle yapacağınız samimi görüşmeler ve konuşmalar olayları olumlu etkileyebilir. Kendisini farklı gösteren kişilere dikkat.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları