Melek Arda’nın anısına çocuklara umut olmak

KİTVAK’tan (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) söz edildiğini herhangi bir yerde görürsen mutlaka ilgilenirim. Bende farklı bir yeri vardır. Ayrıca bugüne kadar başarılan işleri, eserleri her zaman örnek gösterilmelidir. KİTVAK’ın hedeflerine ulaşıp gerek duyanlara yardım götürebilmesi için gönüllü çabalayanlar da ayrıca övgüye değerdir. Yine bir paylaşım gördüm içinde KİTVAK olan. Okudum ama yazılanlar, güzeller güzeli Arda Bulut ve son doğum günündeki görüntüsü, zaten beni benden götürdü. Bir annenin duygularını paylaşıyorum:

Haberin Devamı

 
ADINI KALICI KILMAK
“Anneler hisseder derler ya hani, en başından beri birçok şeyi hissedip kendime söylemediğim… İkna olduğum tek konu, oğlumun adını kalıcı kılmak ve adını aynı yollardan geçen arkadaşlarının gözlerinde görebilmek, umut olmasını hissetmekti.
İKİNCİ YAŞINDA CENETTE
Şimdi bana gelişinin ikinci yılında cennette ikinci yaşın bilmediğim yerleri süslüyor, bilmediğim yerlerde gülümsüyor AşkOğlum. Bana bıraktığın izleri de yeryüzünde senin adınla çocukların gözlerinde görmek içimi serinletecek. Özleminin boşluğunu hiçbir şey doldurmasa da, aynı yollardan geçen arkadaşlarına umut olabilmek, güldüklerinde sen gülüyormuşçasına hissetmek biraz nefes oluyor.
DOĞUM GÜNÜ BAĞIŞLARI
Oğlumun doğum günü kampanyasını KİTVAK‘a bağışlayarak yılbaşında yine çocuklarımızın yanında olacağız. Bizim adımıza zor geçecek günleri biraz daha kolay kılma yolunu, bu umut yolunda buluyoruz. Artık her şey AşkOğlum ile bağdaşıyor... İyi ki doğdun melek oğlum, iyi ki ailen olarak bizi seçtin. Tüm onkoloji çocuklarına umut olma fırsatı seninle bize görev edildi. Biz de senin ışığında senin doğum gününde onkoloji çocuklarına umut olmaya devam edeceğiz.”
CAN YOLUNDA CAN SUYU
Yağmur Uyar, duygularını bu satırlarla dile getirmiş. Oğlu Arda Bulut melek olmuş. Yağmur ve Mehmet Uyar çifti, cennete uğurladıkları Arda Bulut’u, başka çocuklara umut olma fırsatıyla yaşatacak. KİTVAK’a yapılacak yardımlar bu umut, bu can yoluna can suyu olacak. Belki de birçok çocuğun melek olup uçması geciktirilecek, sevenleriyle uzun yıllar kucaklaşması sağlanacak.
FAZLA SÖZE GEREK YOK. ARDA BULUT ADINA HAYDİ HERKES BAĞIŞA…

------------------------

BİR ACIYI HAFİFLETME ÇABASI

Kalplere dokunarak
kocaman aile olacağız

Ve Yağmur Uyar da şimdi KİTVAK saflarında, başka kalplere dokunma çabasında: “KİTVAK ile Arda Ege Üniversitesi Kitvak-Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gördüğü sıralarda tanıştım ve araştırmaya başladım. Vakfın bugüne kadar yaptığı eserler, gönülden yapılan destekler ve hizmetler, en ihtiyaç duyulan noktaları belirleyip tüm onkoloji hastalarına özellikle çocuklara yapılan hizmetler beni çok etkiledi.
AYAĞA KALKIP YOLA DEVAM
25 yıllık deneyim olunca demek ki böyle oluyor... Vakıf üyeleri en zor zamanımda benim de elimden tuttular, aralarına aldılar, ayağa kalkarak yoluma devam edebilmemi sağladılar. Yani kısacası hem onkoloji hastalarına, hem de benim gibi yolunu kaybetmiş ruhlara yardımlarını esirgemeyen harika kalpler ile tanıştım. Şimdi KİTVAK ile birlikte güzellikler dağıtmaya devam ederek acımızı hafifletmeye çalışacağız.
GÜZEL OLAN BİZİ BULSUN
‘Güzel olan bizi bulsun’ diyerek başlattığımız kampanya ile el ele vererek başka kalplere de KİTVAK ile birlikte dokunarak kocaman bir aile olacağız. Kısacası benim için KİTVAK, gücün somut hali...”



 

BİR AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Bağışçılar
için bilgi

AŞAĞIDAKİ IBAN numarasına bağışınızı yaparak destek olabilirsiniz. Açıklama kısmına Arda Bulut yazmanız yeterli olacaktır.
Halkbank Konak Şb. Hesap No: 16000103
Hesap Adı: Kemik İliği Transplantasyon
Iban: TR31 0001 2009 7340 0016 0001 03
T.C. İzmir Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü
11.11.2021 tarih ve E-41330036-450-47259 sayılı yardım toplama izni ile...

Yazarın Tüm Yazıları