Bulamadım

ŞUNU öncelikle söyleyeyim kadroları gördüğüm zaman, Olcay’ın yokluğunda Beşiktaş’ın Gökhan Gönül’ü nasıl durdurabileceğini merak ederken; sahaya çıkan kadroda sakatlık nedeniyle Gökhan’ın olmaması Beşiktaş adına büyük şanstı.

Haberin Devamı

Notlarımı almaya başladım. ‘90 dakika neler yazabilirim’ diye. Ama öyle bir an geldi ki kağıdı kalemi bıraktım... Emenike’yi not aldım, tribünleri not aldım, kulübeyi not aldım. Ve bütün bunları gördükten sonra kendi kendime ‘Ne yazayım’ dedim. O dakikadan sonra futbol adına yazacak bir şey bulamadım.
İstiyordum ama...
Çok iyi şeyler yazmak istedim. Hele bir kaç hafta önce Fenerbahçe-Galatasaray derbisini seyrettikten sonra buradan da futbol adına, centilmenlik adına içimden geldiği gibi yazayım istiyordum ama yazamadım.
Yazamadım, yazılacak bir şey bulamadım, bulamadım. En sonunda yine bulamadım ve vazgeçtim. Okurlarla paylaşacağım bir şey bulamadığım için üzüldüm, sahada gördüklerim için daha fazla üzüldüm bulamadım, bulamadım ve noktaladım.

Haberin Devamı

TARiH: 21 Eylül 2014

Mustafa Denizli: Emenike sezonu F.Bahçe’de bitiremez

F.BAHÇE’nin Gaziantep maçı sonrası Mustafa Denizli, Lig TV’de, “Emenike sezonu Fenerbahçe’de tamamlayamaz. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum, söylüyorum. Saracoğlu’nda artık oynayamaz. Yani rahat bir şekilde oynayamaz. Bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum. Selçuk İnan da ıslıklandı ama o Türk Telekom Arena’ya çıkar ve yeniden rahatça oynar. Emenike, Fenerbahçe’den ayrılacaktır. Bu Sow ve Diego tartışmasından farklı. Sow, Diego’ya cevap veriyor. Emenike, Fenerbahçe kaptanına laf söylüyor. O kaptanlık bandını takanın sana laf söyleme hakkı var. Emenike orada sadece, “Tamam kaptan” diyebilirdi. Fazla üzerine gitmek istemiyorum ama gelirken geliş imzası varsa, o hareket gidiş imzasıydı.”

Yazarın Tüm Yazıları