Yok artık!

Adının açıklanmasını istemeyen Dörtçelik Çocuk Hastanesi doktorlarından bir okurumuz: “Yok artık” diyor ve:

Haberin Devamı

Yok artık

“Hiçbir önlem alınmadığı gibi uyarıcı işaretler de kullanılmayan hendek, Dörtçelik Çocuk Hastanesi önündedir. (Nilüfer ilçesi) Kıymetli yetkililerin ve ilgili denetçilerin bir bildikleri vardır elbette; böyle bıraktıklarına göre! Ancak ben her gördüğümde bu hendeği ‘YOK ARTIK’ demeden edemiyorum. Çok yazık…”
Bence de gerçekten de ‘yok artık’, gerçekten de çok yazık…

Nikâh neşesini kaçıran kuyu!

Yok artık

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi Ziraat Mühendisi Günay Trabzonlu: “Geçtiğimiz hafta bir komşumuzun nikâh davetine icabet etmek için nikâhın kıyılacağı Merinos Kongre Merkezi’nde bulunan (Osmangazi ilçesi) nikâh dairesine gittik. Çok keyifli geçen nikâh merasimi sonrası oradan ayrılıyorduk ki gözüme nikâh dairesi önündeki yeşil alanda bulunan kuyu takıldı.
Sonra nikâhımızın neşesi kaçtı. Çünkü bizim yeşil alanda koşmayı seven afacan bir çocuğumuz var! Dolayısıyla bu kuyuya afacan bir çocuğun düşme ihtimali niçin hesaplanmadı? Belki de düşen oldu da konu basına yansımadı! Özetle bu takipsizlik buraya hiç yakışmadı!”

Haberin Devamı

100 kilo da buraya atsaydınız ya

Yok artık

Okurlarımızdan Yılmaz Ezel, özetimle şöyle diyor: “Göstermiş olduğum su birikintisi yüzünden ıslandım. Çünkü seyir halinde hızla giden bir araç bu su birikintisinin üzerinden geçince olanlar oldu. Ama bana oldu! Sürücü biraz dikkati olabilir miydi? Olabilirdi elbette, ama olmadı işte! İşin ilginç yanı yağmur iki gün önce yağmıştı. Demek ki bir de iki gün önce aynı şeyi yaşamış olsaydım banyo yapardım herhalde!
Osmangazi Belediyesi Acemler Spor Salonu girişi aynen böyle. Hani, Osmangazi Belediyesi olarak devasa reklam panolarına “1 yılda 85 bin ton asfalt atıldı” diye yazılmıştı ya… Buraya da 100 kilo atsaydınız ya? Fazla söze gerek yok.”

Haberin Devamı

Yol mu direğin ortasında yoksa direk mi yolun ortasında

Yok artık

Okurlarımızdan Burcu Yücel’in sorusu var. Buyurun sorusunu hep birlikte okuyalım ve yanıt bulmaya çalışalım: “Muhammet Bey, bir sorum olacak. Osmangazi ilçesi 6. Başak Sokak sakiniyim. Sokağımızın başlangıcında yol ortasında bulunan aydınlatma direğine bir anlam veremiyorum; ama o direğe bugüne kadar bir aracın çarpmamış olması da cidden çok büyük başarı diye düşünüyorum!
Sorum şu. Yol ortasında direk olur mu?” Şimdi bu konuya şöyle bakmak lazım Burcu Yücel. Yol mu direğin ortasında? Yoksa direk mi yolun ortasında?
Bunun cevabı da sanırım UEDAŞ’ta gizli galiba!

 

Yazarın Tüm Yazıları