Yine mi çöplükbey?

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden, Emekli Kıdemli Albay (Öğretmen) Mustafa Aytaç’ın e-postasını olduğu gibi aktarıyorum. Buyurun hep birlikte okuyalım:

Haberin Devamı

Yine mi çöplükbey
“Değerli Muhammet Bey. Cennet ülkemiz başta olmak üzere ABD The University of Texas at San Antonio, Centre de linguistique appliquée (CLA, Université de Franche-Comté gibi onlarca okullarda da on binlercesi askeri öğrenci ve komutanlara ders verdim. Derslerimde ilk değindiğim husus şahsi temizlik ve olmazsa olmazlarım arasında olan çevre temizliği hususuydu. Bu konularda asla taviz vermedim. Ancak Kutlukbey’deki kirliliği içime sindiremiyorum...”

TAM DA ORASI!

Yine mi çöplükbey
“Hani sizin onlarca kez ‘Çöplükbey Caddesi’ diyerek haber yapmış olduğunuz yayımınız var ya... İşte ben de 30 Haziran 2022 tarihinde öğleden sonra 4’te oradan geçiyordum. Rezilliği görünce hemen sizin yayımlarınız geldi aklıma. Burası tam da orasıydı. Cadde tabelasından ziyade Google arama motorunda bile ‘Kutlukbey Caddesi’ rumuzuyla, evet rumuzuyla tarif edilen ve gerçek adı sadece sizde kullanılan meşhur ‘Çöplükbey Caddesi’nin tam da kendisiydi burası! Aracımdan indim ve ben de bu rezilliği belgeleyenler arasında yerimi alayım dedim!”

Haberin Devamı

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!

Yine mi çöplükbey
“Nilüfer ilçesi sakinlerinden biri olarak; caddenin yönetimini elinde bulunduran Osmangazi Belediyesi’ni göreve davet ediyorum. Çok değil daha 28 gün önce Başkan Mustafa Dündar bir basın açıklamasında: “Yeşili ve çevreyi koruyan, sağlıklı, temiz bir şehir için ülkemizin en geniş çevre projelerini ortaya koyuyoruz” demişti. Ama Çöplükbey’de değişen bir şey yok maalesef.”

BİZE DAHA ÇOK İŞ ÇIKAR!

Yine mi çöplükbey
İşe bakın arkadaş! Yine mi sen Çöplükbey? İlginiz ve de sahiplenmeniz için teşekkür ediyorum Mustafa Aytaç komutanım. İşin ilginç yanı Çöplükbey Caddesi meselesinde o cadde üzerinde ikamet eden ve oradaki çöpler yüzünden delirmek üzere olan bir albayımız vardı. Albayımız, “Burası yüzünden Bursa’yı terk ediyoruz. Artık bundan sonraki yaşamımızı Bodrum’da satın almış oluğumuz evimizde devam ettireceğiz...” diyerek evini satıp gitmişti. Daha sonra da yine emekli bir astsubayımızın isyanı olmuştu. Demek ki en çok asker kökenlileri rahatsız ediyor bu durum. Ama sanmıyorum ki o civarda başka asker kökenli birisi kalmış olsun.
Bu da şu demek oluyor. Bize daha çok ekmek var Çöplükbey Caddesi meselesinden desenize! Vardır bunda da bir hayır...

Yazarın Tüm Yazıları