Yetkililer göçünce değil de göçmeden bir çare bulsalar

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan sınıf öğretmeni Seda Şanslı:

Haberin Devamı

Yetkililer göçünce değil de göçmeden bir çare bulsalar

“Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi, Savcı Sokak girişinde bulunan sözüm ona ‘tarihi’ diye anılan evin her yerinden bir parça düşüyor! Bu evin tarihi değeri varsa onarılsın. Tarihi değeri yoksa da yıkılsın. Umarım yetkililer etrafa tehlike saçan bu evle ilgili en kısa zamanda bir çözüm sunarlar mahalleliye. Diyeceğim şu ki keşke yetkililer, göçünce değil de göçmeden gelip bir çare bulsalar” diyor.

 

İKİ BELEDİYE ARASINDA GİDİP GELİYORUZ AYLARDIR

Yetkililer göçünce değil de göçmeden bir çare bulsalar

Haberin Devamı

Adının açıklanmasını istemeyen taksi işletmecisi okurumuz özetimle şöyle diyor: “Her gün önünden, arkasından, sağından, solundan, kıyısından, köşesinden binlerce vatandaşımızın geçtiği Acemler İstasyonu belediye otobüs durakları ortasında kalan kaldırımın hali ne olacak? Çiçekleri dikmekle bu iş olmuyor! Şikayetimizi bizzat Büyükşehir Belediyesi’ne yaptık; bizi Osmangazi Belediyesi’ne yönlendirdiler. Biz de Osmangazi Belediyesi’ni telefonla aradık; onlar da Büyükşehir Belediyesi’ne yönlendirdi! Aylar oldu burası böyle. Amacımız şikayet değil. Sadece çalışanların işini düzgün yapmasını istiyoruz.

SESİMİZİ DUYURAMADIK

Devamında çalışanları denetlediği için maaş alan denetçileri de vazifelerini yapmaya davet ediyoruz! Denetçilerin yokluğundan emin olan çalışanlar işini gerektiği gibi yapmıyor. Sonra da olan halka, bizlerin paralarına dolayısıyla ülke ekonomimize ziyan olarak dönüyor. Şimdi bize kim yardım edecek Muhammet Bey? Son çare olarak belki Hürriyet Bursa’da sorunumuz yayınlanırsa sesimizi birileri duyar.”

MERDİVENE TURNİKE KOYUN!

Yetkililer göçünce değil de göçmeden bir çare bulsalar

Hürriyet Bursa okuru Işıl Reyhanlı, diyor ki: “Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi Selvili Cadde üzerine laf olsun diye yapılan merdiven hizmeti için kıymetli belediyemize çok teşekkür ediyoruz! Bu hizmetin tanınır ve daha da çok kullanılır olması adına bir tavsiyede bulunmak istiyoruz. Merdiven bitimine ya da başlangıcı diyebileceğimiz noktaya turnike koyulsun. Merdiveni kullananlardan ücret alınsın!” Yetkililere duyurulur.

 

 

Haberin Devamı

UEDAŞ BU NASIL İŞ?

Yetkililer göçünce değil de göçmeden bir çare bulsalar

Okurlarımızdan Tamer Sancak: “Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi üzerinde bulunan beton elektrik direği kâğıt helva gibi ufalanıyor. Durum ciddi tehlike arz ediyor. Konuyu daha önce size yollamıştım. Siz de yayımlamıştınız. Yayımınızın ardından konuyu UEDAŞ’a da bildirdim. Toplumun menfaatine olan bir mevzu bu... Ama ne hikmetse sorumlusu olan kurumun umurunda değil! UEDAŞ, bu nasıl iş?” diyor.

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ O ARACI KALDIRDI

Yetkililer göçünce değil de göçmeden bir çare bulsalar

‘ENDİŞE saçan araç’ başlıklı yayımımızla birlikte (Nilüfer Belediyesi Çalı Kapalı Yüzme Havuzu önü) terk edilmiş aracın Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince kaldırılmıştır. İlgili bilgiyi, çekmiş oldukları video kaydı ve fotoğraflarıyla şahitlendirip tarafıma yollayan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları